EVET BU GECE ÇAYLAR BENDEN BUYRUN DOSTLAR AFİYET OLSUN.
UsTaD bulaşıklar sende dostum.
What????
![]()
:koşma: :koşma:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEVET BU GECE ÇAYLAR BENDEN BUYRUN DOSTLAR AFİYET OLSUN.
UsTaD bulaşıklar sende dostum.
What????
![]()
:koşma: :koşma:
Başka forumda yazamadıklarını bu forumda yazan arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla kafasına göre cm yazan arkadaşlar hangi verilere göre cm hesabı yazıyorsunuz kendi konumu için soru soran arkadaşlar başkasının konumuna cm veriyor!!!
Başka yerlerde yazamazsınız yazdırmazlar o yüzden bu Genel uyarıyı dikkate almanızı tavsiye ederim bir daha forumda bu tür şeyler görürsem ip ban atacağım!!!
Günaydınlar, hayırlı haftalar dilerim... Bu hafta sevgili Beylikdüzü’müzde işler nasıl olacak acaba??☃️❄️
Kocaeli de daha fazla örtü oluşur mu yani sabah kalktığımızda bir şeye benzer mi
Hayırlı günler nefisehanim bu akşam CAN kardeşimiz ayrıntılı olarak önümüzdeki periyod ile ilgili tahmin yazacaktır.Takipte kalın.
Beylikdüzü Rakımı gayet iyi olan ilçemiz olduğundan,ben yarın konumunuzda örtü oluşacağı kanaatindeyim
@Yusuf223 kardeşim kocaelide kartopu oynayabilirsiniz diye düşünüyorum yine de ayrıntılı tahmin için Takipte kal.
evet abi rakım 938 baktın mı?
Ankara'nın hangi ilçesinde ikamet ediyorsun kardeşim
Abilerim bolu nasıl olur birde kaç cm kar yağacağını gösteren haritaya nereden bakıyorsunuz şimdiden teşekkür ederim hepinize
Kar Haritasından bakıyoruz kardeşim ama pek güvenilir değil o Haritalar.
Yeni Üye Olan Arkadaşlar
Lütfen;
Kişisel Bilgilerinizden Konum ve Rakım Bilgilerini Yazınız.
İstanbul nasil olucak anadolu yakasi icin kar alma olasiligi varmi
Evet var Gerekli analizleri yaptıktan sonra CAN hocamız detaylı bir tahmin sunacaktır.
İnş dediğin gibi olur abicim yağar artık teşekkür ederim çok
İnşallah kardeşim bizde senin gibi hasret ve özlemle bekliyoruz.
Hem Kocaeli Hem Samsun Adına 25-27 arası Gfs diyagramına göre %95'lere çıkan kar yağışı olasılığı var arkadaşlar.
Gfs Samsun Diyagramı SiberianSnow
Gfs Kocaeli Diyagramı Randomize1
can bir şey sorucam bu sistemler ocak ayında da aynı şekilde gelmeye devam edicekmi
Ocak ayında'da soğuk tarafta kalmaya devam edeceğiz gibi görünüyor salih en azından modellerden bunu görüyoruz ama atmosferde kesinlik yoktur takip edip bilgilendirme yapacağız.
? İlk maç: Cardiff City 1-5 Manchester United
? İlk sözler: "Elinizde harika oyuncular varsa futbol oynamak çok basit."
? Ole Gunnar Solskjaer
Gülün, Gülmek insanı genç tutar. Bende şubatın ilk haftası size bakıp gülerek 10 yaş gençleşeceğim
10 yaş gençleşince kaç yaşında olacaksın Emre
:-D=D
Bakın abilerim bu verdiğiniz sistemler tutabilir tutmayabilir, tutarsa tabi mutlu olurum. şubata kadar kaaaç tane sistem gelir belki 2017 6 ocak sistemi gibi sağlam sistem gelir
ansızın, benim dediğim 12 ocak bilmem ne Şubatı bir kenara bırakın ve Şubat 1. Haftasını bekleyin, gülebilirsiniz.. Haklısınız çok tahmin "salladım" okey ama şubatın 1. Haftası da bana gülenlere ben güleceğim..
O kadar çok salladın ki hangisine güleceğimizi şaşırdık emre :-D=D