Gfs Başladı samsun için şu ilk 2 sistemde yağışın artması dileğiyle :D
İnşaALLAH.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGfs Başladı samsun için şu ilk 2 sistemde yağışın artması dileğiyle :D
İnşaALLAH.
Konuyu açacak olursak Bu kelimeler dilimize pelesenk olduğu için farkında olmadan kullanırız.
Kullanmamak gerekir.
Yaratmak Kelimesi Sadece ALLAH'a Mahsustur
Yoktan Var Eden ALLAH'tır.
Mucize Kelimesi Sadece Peygamberlere Mahsustur.
Mucize ; Peygamberlere verilen olağanüstü Hallere ve Olaylara Denir.
Hocam bu önümüzdeki haftadaki sistemde zonguldak için neler diyebilirsiniz
25 ve 25'i sonrası kar ihtimali mevcut vade yaklaştıkça ayrıntılı bilgi vereceğiz.
Ankara da Çarşamba günü sulu kar Perşembe Cuma Cumartesi günleri kar bekliyorum bunlarıda ss al :D
Ankara Menzil dışı beni ilgilendirmez ![]()
Yoktan var eden. Varlığından haberdar eden. Karanlıklarımızı aydınlığa çıkaran Rabbimize
جَلَّ جَلَالُهُ sonsuz hamdusenalar olsun...
Hayırlı Cumalar...
Screen Shot aldım EmreKaya 
sert soğuk olacak ama çok hızlı dalgalanmalarla batıdan doğuya haraket ederek gene beklentilerin altında kalabilir cumartesi netleşir ayrıca polar vortex bölünmeyecek sanırım
Jet'lerin yavaşlamasıyla aslında bölünebilir.
Jet stream Yani batılı Rüzgarların durumunu bilmediğim için yorum yapamayacağım.
Azor Baskı Yiyor
Kafamı kurcalayan bazı durumlar var sistemlerin hızlı ilerleyişi kısa kısa vurup geçmesi gibi yani batıdan doğuya hızlı haraket ederek çabuk terk edecek gibi
Azor'un Yeteri Kadar Dik Duramamsından Kaynaklanıyor Bence
Gfs Gece Güncellemesinde Ayın Sonunda İstanbul için 5 gün Dek yağışı Vermiş Fena şeyler olacak.
30 Aralık-4 Ocak Arası
Sinan Ad Günün Hayırlı olsun Kardeşim Ailen ile nice sağlıklı Mutlu Huzurlu Senelere...
Evet abi
Rakım iyiyse örtü bile oluşabilir
İstanbul Ataşehir nasibini alırmı hocam ? >>>WinteR<<<
Emre Anadolu Yakasındaki ataşehir mi?
Senin üzerinde bir hakkım varsa helal olsun, Asıl sen helal et.. Sana demeğimi bırakamadım çok özür dilerim
Helal olsun kardeşim ne demek aile içinde ara sıra olur öyle ufak şeyler can sıkmaya değmez ![]()
EmreKaya kardeşim bende senden özür diliyorum kusura bakma hakkını helal et.