Winter kardeş yazımı okusana bir bak, Allahımm.. Sen benim yardımcım ol sabır ver bana
Emre kaya okuduk inşallah perşembe cuma kar gelir örtü yapacak mı? Peki beklentin nedir?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturWinter kardeş yazımı okusana bir bak, Allahımm.. Sen benim yardımcım ol sabır ver bana
Emre kaya okuduk inşallah perşembe cuma kar gelir örtü yapacak mı? Peki beklentin nedir?
Klopp Mourinho'yu üçüncü kez işinden etti.
❌ Dortmund 4-1 Madrid- Jose Mourinho
❌ Liverpool 3-1 Chelsea - Jose Mourinho
❌ Liverpool 3-1 United - Jose Mourinho
Slimani kadar kazması nadir bulunur ya comolli bunları cok aradı mi acaba
Para ancak bunlara yetiyor dostum finansal fair-play
Bilgi;
? Slimani'nin Fenerbahçe formasıyla son 4 lig maçı performansı:
⚽ 10 şut
❌ 0 isabet
Hayırlı olsun >>>WinteR<<< hocam
mini buzul cagi ne durumda
Nasa'dan yeni bir teori yada açıklama yapılmadı takip ediyoruz. Herhangi bir değişiklikte Bilgilendireceğiz.
Bunu da buraya bırakalım Tarih önemli tabi ki :okey: :okey:
Üyesi olduğum başka bir site aralığın sonu için kar bekliyor ve ciddi veriler sunuyor.Sizce bir ihtimal olabilir mi?
Aralığın Son günlerinde böyle bir sistem ihtimalide var bizde takip ediyoruz Ama takip ettiğin site sana ciddi veriler sunduğu halde neden tatmin olmadınız anlamış değilim.
Haydi Bakalım Hayırlısı olsun Emre Kaya Hepinizin dediği olsun sistemler silsilesi alalım inşaALLAH
Biri gitsin Biri Gelsin...:komik::komik:
Bir Dip not daha ekleyeyim 6 ocak 2017 Marmara sistemini Sinan kardeşim 1 ay önceden tarih verip whaatsaptan mesaj atmış hatta bana 50 60 cm yağacağını dahi söylemiş bir kişidir Kendi konumuma ve 1 ay sonra aynı dediği tarihte dediği kadar kar birikimi aldım konumuma bunuda bilin istedim.
Genel yazacağım anlayan anlasın anlamayan kendi bilir kimse üzerine alınmasın
Buraya gelip yok sistem var ay sonu ay başı şubat mart tarih verip yaz buna eyvallah deriz
Yalnız başka kişilerin başka sitelerin (Forum,Twetter,Facebook,Instagram,vb) gibi yerde gördüğünüz tarihleri gelip burda yazıyorsunuz ve bizden bu şekilde yazılan mesajlara saygı duymamızı bekliyorsunuz yok öyle bir dünya
Modelleri takip edersin görürsün yazarsın Eyvallah
Ao,Nao Takip edersin Yazarsın Eyvallah
Stratosferik ısınmayı takip edersin Yazarsın Eyvallah
Qbo'yu Takip edersin Yazarsın Eyvallah
Zonal rüzgarları Jet akımlarını takip edersin Yazarsın Eyvallah
Ssw'yi Takip edersin Yazarsın Eyvallah
Yada hiç birşey bilmeden gelir Yazarsın Ona'da Eyvallah
Yalnız başka yerlerde gördüğünüz şeyleri buraya yazmayın arkadaş bundan sonra böyle şeylere müsaade etmeyeceğiz.
ocak deil aralık sonu sistem.
Veriler Veriler veriler verisiz olmuyor bu işler.
Allahın selamı rahmeti bereketi üzerinize olsun cumanız mübarek olsun
Amin kardeşim ALLAH razı olsun