Serdar Aziz: “İnşallah Şampiyonlar Ligi şampiyonu oluruz.”
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Yaz Transfer Sezonunda Fenerbahçenin ilgilendiği isimlerde son durum. .
Yerry Mina: 1 ay yok
Jack Wilshere: 3 ay yok
Emre Akbaba: Ameliyat olacak
Bas Dost: 1.5 ay yok
Marco Fabian: Sakatlandı, durumu belirsiz :düşündürücü::düşündürücü:
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Hayırlı Cumalar...
-
Hayırlı olsun byCOLDDD tebriklerimi yolluyorum
-
Anektod;
Robin van Persie’nin Fenerbahçe’den Feyenoord’a transfer olduktan sonraki performansı:
? 22 maç
? 13 gol
? 2 asist
-
Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu, gece saatlerinden sonra kuzey kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı geçeceğini tahmin ediyorum.
Rüzgar kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli olarak zaman zamanda fırtına şeklinde esecek.
Rüzgarın saatteki hızı 40-70 km/sa arasında olacaktır.
-
Az bulutlu ve açık, yarın (Salı) zamanla bölgenin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; yarın (Salı) öğleden sonra bölgenin kuzeydoğusunda kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
Çarşamba günü sıcaklıklarda 8 ila 15 derece düşüş bekleniyor şu an için yağış görünmüyor.
-
Beşiktaş'lı olarak Fenerbahçe diyorum.
-
İstatistik;
Galatasaray, Süper Lig'de kazandığı son beş penaltının dördünü gole çeviremedi.
-
Her zaman derim yine derim eyer bir taktigin varsa deplasman da oynarsin kazanırsın taktik yoksa deplasmanda 4 sonra 3 yersin kendi evinde fark atarsın seyirci sayesinde
Galatasaray da henüz bir oyun anlayışı yok
Fatih Terim'in hiç bir zaman kurulu bir taktiği yok zaten milan'dan bu sebeple kovuldu.
-
EnesT_ Mevsimlik Tahmin yada uzun vade tahmini yapmıyorum şu an sonbahardayız kış mevsimine daha çok var Türkiye için bile şu anda tahmin yapmak zor kardeşim.
-
Günlük Tahmin
Az bulutlu ve açık yer yer genellikle kuzey kesimleri parçalı bulutlu olacak Hava sıcaklığında bölge genelinde önemli bir değişiklik beklenmiyor.
-
BBC'nin "Dünya Tarihi" belgeseline göre tüm bilgisayar mantığının gerisinde yatan "algoritma" (algorithm) terimi, MS 780 – 850 yılları arasına Bağdat'ta yaşamış Türk kökenli İslam bilgini el-Harezmi'nin (Ebu Abdullah Muhammed bin Musa el-Harezmi) adının Latince söylenişidir.
Matematik ve Astronomi uzmanı olan el-Harezm, Cebir'in de kurucusudur.
O günkü teknoloji ile dünyanın çapını bugün hesaplanandan birkaç kilometre farkla hesaplayan e-Harezm, algoritmanın da isim babasıdır.
Belgesel diyor ki "Unutmayın, elinize ne zaman bir akıllı telefon alsanız, içerisinde bu İslam bilgini vardır"
-
Galatasaray'a karşı çıktığı 5 maçta 6 gol atarak adeta Aslan’ın belalısı olan Seleznov, yarın oynanacak karşılaşmada cezası nedeniyle forma giyemeyecek.