Eyyytt Be diyagrama bi bakayım dedim iyiki bakmışım Ortamalar -5 lere dayanmış Senaryolara aşagıya doğru asılı kalmış Sanırım 18 ocak öncü sistem 22-23 gibi babası geliyor sistemin :catisma:
modeller gibi çok oynaksın üstadım :rofl:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur
Eyyytt Be diyagrama bi bakayım dedim iyiki bakmışım Ortamalar -5 lere dayanmış Senaryolara aşagıya doğru asılı kalmış Sanırım 18 ocak öncü sistem 22-23 gibi babası geliyor sistemin :catisma:
modeller gibi çok oynaksın üstadım :rofl:
Ağlayacaksanız oynamayalım :rofl: :rofl:
Bu sabah Hakkari’de bir askerimiz şehit oldu.
Şehit olan askerimizin uzun menzilli balistik füze ile şehit olduğu anlaşıldı...
Bu noktada durum değişiyor!
Bu füzeleri Teröristlere kim verdi?
Tabi ki Amerika, hemde tüm Dünya’nın gözü önünde Suriye’ye 4 bin tır silah yığdı...
Yine bugün Amerika’dan bir açıklama geldi:
Pkk,Ypg den oluşan 30 binlik bir ordu kurduğunu açıkladılar.
Taşlar şimdi yerine oturuyor.
Hedef Türkiye 4 bin tırlık silahlar bir terör ordusu kurmak için, hemde ilk füzeyi bize attılar...
Artık durmak anlamsız... Vakit Müdahale vaktidir. Vakit Kâfire korku salma vaktidir...
İstedikleri kadar silahları olsun...Rabbi için şehadeti göze alan bir Orduyu, paralı paçavralar durduramaz...

En yüksek 14 derece
En düşük 5 derece
İşi garantiye alalım
Duvarı yıktınız yeter üle size çelikten duvar yapmak lazım :lol:
@DarKNigHT karsızlık sendromunun ilacını bulmaları lazım yoksa herkes kafayı tırlatacak :kahretsin: :kahretsin: :kahretsin: :D :rofl: :rofl:
Kuzey kutbuna yallah
:rofl: ha bi çekilinde kafa nasıl atılıyormuş cümle alem görsün :kahretsin: :kahretsin: :kahretsin: :kahretsin: :D:D
Yavaş yavaş kafanız önemli değil de duvarı yıkacaksınız :rofl:
ağlaya ağlaya duvarı yıkacaksınız MaşaALLAH :rofl:
O zaman dua edin ki sistem gelsin
23 24 üne odakla kendini fırtına önce sessizlik sadece bu günler.
Sabah temizlik yaptım zaten bir daha öyle bırakıp kaçarsanız depenizi delerim :lol:
Çay ocağını sattım dayı :rofl:
sorunu sorduysan cvbını alırsın sabret ama edremite kar görünmüyor
@Can senin konuda soru sormuşlar genel bi açıklama yaptım ama sen ayrıntlı yazarsın