Ben bu sistem için değil 23 ocak için konuştu
Her güncellemeye göre konuşursak efsane de getiririz çöpte yaparız 10 gün sonrası için her olasılık mevcut
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen bu sistem için değil 23 ocak için konuştu
Her güncellemeye göre konuşursak efsane de getiririz çöpte yaparız 10 gün sonrası için her olasılık mevcut
Beylikdüzü saf yağmur
Senin orda yağmur varsa bizde kar olması imkansız
Dünya hayatı nedir ki
En sevdiklerinin seni bir çukura attığı
Annenin Babanın mezarının üzerine tahtalar koyduğu
Çocuklarının üzerine toprak attığı aldatıcı yer
Unutma! Seni yalnız bırakmayan sadece Rabbin var!
Kardeşim zaten bu sistem sınırda 200 metre üzeri için kar yağışı geçerli idi ist için konuşuyorum. Takip edelim bakalım
Sabah namazını kılan ALLAH'ın himayesi altındadır En büyük samimiyet secde etmektir.
Kar yağmamış hala ağlamaya geldim iki öte kayında oturalım
Harbi Harbi Ocak 23 ünde Sibirya inebilir Dikkat Diye Bi not Yazmıştım Arşivde kalmış sanırım :D :catisma: :catisma:
Arşivi açmayalım zararlı çıkarsın :rofl:
troller için anti virüs programımınız Yasin enişte sayesinde bir dua okuyarak siteden uzaklaştırırız :D
Üfleriz Geçer :fırla:
@Atmosfer burası Ağlama duvarı ya artık buraya ateş edersin :lol:
Ağlama duvarı olumsuz ek var ağla- ma ağla duvarı olsaydı ağlardım o yüzden ağlamayacağım :D
Sultangazide havanın ne kadar soğuk olduğu belli oldu :rofl: :fırla:
Bu Sözlerin Kime Dostum? İsim Verirsen Sevinirim..
![]()
Ilıkçı geçinenlere Analizci herşeyi üzerine alma sende artık be kardeşim.
@eKo_3425 hocam haklısın ama soğukçu olduğu kadar ılıkçıda var onları boşver karakteri oturmamış bazı maşalar var kâle almamak lazım bence boşver.
Bu Kış Bitti Diye Böğüren Yada Kar Yağışı İle Alakalı Tahmin Yapan İnsanlara Devamlı Organize Bir Şekilde Sataşan Saldıran İnsanlara Anlam Veremiyorum Aslında Onlara Güzel Bir Cevap Verilir Ama Burada Ağzımı Bozmak İstemem
Ağız bozmak olmaz isteyen istediğini yazar kışı sevmeyenler de var elbet
darknighti buraya kitleyelim :dance:
O zincir on kaplana yetmez :lol: