Abd bin doğusuna inen soğuklar İzlandayı kudurtuyor şu sıralar, 10 güne kadar bu döngü kırılır.
Hayrettin130267 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hala iddia ediyorum. Modelere baktigimizda, modeller atlantigi çözemiyor. Uzun vadede diğer veriler ile çelişiyor. Yakında bu degisecek. Mjo, kutup rüzgarları v.s uygun değil. 3 Şubat sonrası başka şeyler göreceğiz.
-
Modeller orta ve uzun vadede sürekli farklı çıktılar sunuyor. Atlantik çok karışık. Çözemiyorlar.
-
Ay sonuna doğru Sibirya bir yere bir şeyler yapacak . Sadece nereye, o net değil.
-
Herhangi bir görüntüye les diyen arkadaşlara sesleniyorum. Son yıllarda atmosfer her zamankinden daha kaotik oldu. Bundan önbes yol önce sistemlerini on gun önceden tahmin ederdik. Ama şimdi öyle değil. Az sabır.
-
Önümüzdeki günlerde Ocak sonu için çok güzel şeyler görme ihtimali çok yüksek. Sibirya ayısı harekete geçecek.
-
Burak hocayı hangisi isimle arayacağız TikTok ta
-
Bu canlı yayın nerede?
-
Model cok kötü degil. Sadece her şeye gebe. Yüzde elli manyak bir sisteme evrilebilir.
-
Bazı arkadaşlar eco yu iyi anlamıyor. Eco çıktısında ciddi kar ihtimalleri var bazı bölgeler için. Daha da güzelleşme ihtimali hiç de az değil.
-
Pazartesi çok farklı şeyler konuşacağız arkadaşlar. Avrupa ucundan acık belki.
-
Aralıksız on gün soğuk var
-
Bana göre Avrupa riski hiç kalmadı
-
Bu güncellemeye göre ülkenin bazı yerleri kopar
-
İlk atak iyileşiyor sanki her guncellemede
Kesinlikle öyle. Bu güncelleme şimdiye kadar en iyilerinden. Böyle gelirse dadından yenmez.