Bugün İç Ege, ve Güney Marmara'da Şiddetli Yağışlar Bekleniyor. Ani Sel su Baskınlarına Karşı dikkat! Güçlü Oluşumlar Mevcut Görünüyor. Dolu,Rüzgar Şartlarıda Açık Görünüyor!

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBugün İç Ege, ve Güney Marmara'da Şiddetli Yağışlar Bekleniyor. Ani Sel su Baskınlarına Karşı dikkat! Güçlü Oluşumlar Mevcut Görünüyor. Dolu,Rüzgar Şartlarıda Açık Görünüyor!

Keza Ağustos Ayının 2. Haftası içinde beklentiler Normallerin altı ve Normaller Civarında Bekleniyor. :thumbup:

![]()
Ağustos İlk haftası Avrupa ve Kuzey Asya İçin Normallerin Altında Gözüküyor.

Yalnız Kestiremediğimiz Birşey Var, Dolu Yağışının ve Etkili Konvektif Hadiselerin Ne Düzeyde Gelişeceği Henüz Net Değil. Kararsızlık Abidesi Sürüyor.
Hafta Sonu Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz Hattında Şimşek Aktiviteli Sağanak Yağışlar Var! Yağışlar Bazı Noktalarda Etkili Olabilir!

Şimşek-Yıldırım Aktivitesi Takip Etmek İsteyenler Buradan Takip Edebilir: http://www.lightningmaps.org/blitzortung/europe/index.php?lang=
Atmosfer Devleti yönetmek öyle kolay değil, böyle oturduğun yerden saçma ve bir okadar boş konuşuyorsun? İçinde olmadığın işler hakkında yorum yapma!
Yüce Rabbim! Devletimize Zeval Vermesin!
Atmosfer Yine Ne kadar Boş Birisi Olduğunu Anladım, Bunu Sağladığınız İçin Size Çok ama Çok Teşekkür Ederim. Bomboş!
Ana modeller artık iş görmüyor Çare Diyagramlar Artık Şu 18 le 22 yi çiftleştirmek lazım :rofl: :rofl: :ehuehu: :D
Ne Değişik Bir İnsansın Yahu!!
Ağlama duvarınında bir sınırı var gençler.. ^^:D:D:D :rofl:
@ANALİZCİ Hocam sen naptın ya Troll ilan etmişin forumda beni :rofl: :lol: Ben ve Troll Yan Yana koy bakayım oturuyor mu hiç Bi adam gibi sistem indirtemedik bu sene ülkeye :ehuehu: :D
Trolsun tabi kardeşim kusura bakma.. :gulus: :gulus:
Hocam Siz naptınız Biri Troll demiş bana inanmıyorum ya :kahretsin: Ben ki Doğarken bile 1992 nin Mart Ayının 12 sinde kışla gözümü açmış insanı :D şiddetli kar fırtınaları kopuyormuş ülkede Aslı varmıyki hiç araştırmadım 1992 nin Arşivine nasıl bakabiliriz :rofl: :D
Foruma Girdiğinden beri sürekli değişkenlik gösteriyorsun ki mecbur ben böyle olanlara troll diyorum kusura bakma haylada öylesin ne dediğin belli değilki be dostum! ![]()
@>>>WinteR<<< Hocam Onlar Benim Playstationumun Joystiği Bile Olamaz lar
Bu Sözlerin Kime Dostum? İsim Verirsen Sevinirim.. ![]()
Kış bittttttttiiiii kar yokkkkkkk ( 20 si sonrası görüşürüz ) :D:D:D