Bolu'ya kar için ümidim yok dedimde sanırım Mikail lafları ağzıma tıkacak :'D
=D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBolu'ya kar için ümidim yok dedimde sanırım Mikail lafları ağzıma tıkacak :'D
=D
Orta ve Doğu Karadeniz Kıyılarına Yılın İlk Karı Yağma Potansiyeli Var Şuan Yağışların durumu Önemli Sistemin Artık gelceğini Belirtmek İsterim 24/25 ocak sistemi karadenize hayırlı olsun
Hocam Tokat'a 10 cm kar yağar mi
Samsun merkez ve Tekkeköy dolaylarında yağış var.
sıcaklık biraz daha düşse 5 cm e kadar kar görebilirsiniz pazartesi ama şuan 1-3 cm veya anlık örtü oluşturur kısa sürede olsa kar göreceksin pazartesi
iyi kar görmedim demem![]()
Tokat için pazartesi yağış konusunda umudum yüksek
Teşekkürler hocam
Tokat'ta durum nasıl Bilal hocam
Muğla kıyılarında yağış gözlemlenebilir.(son radar görüntülerine göre)
salı gününe kadar havada kar görebilceksiniz tutcak kadar yoğun yağmayabilir
Sizede teşekkür ederim. ![]()
Hocam önümüzdeki süreçte Tokat'ta yağış gözükmüyor. Gözüken yağış da havadan düşerken buharlaşıp yok olacak cinsten resmen..
Havalar soğuk. Çoğunlukla 1-2 derecenin üstüne çıkamayacak gibi duruyor. Öğle saatlerinde 3 dereceyi bulup ardından yine inişe geçecektir. Geceleri buzlanma var.
Peki teşekkürler hocam.
Hocam bu gece Tokat'a kar yağışı başlar mi ? Başlarsa ne kadar sürer ? Teşekkürler.
MGM, Tokat için kar yağışı vermekte kararlı. Bu gece saat 3 buçuk gibi başlayacak. (MGM'ye göre) İnşallah güzel fotoğraflar atarım.
Whisper abimle aynı fikirdeyim gelse bile kırıntı olur 20 si sonrasına odaklanalım
Teşekkür ederim hocam iyi geceler.
Geçen sene Mart sonunda Tokat'ta kar yağmıştı. Ve Nisan ortasında ise dağlar beyaza bürünmüştü. Bence kış, yaz gelmeden bitmez.
4-5 gün boyunca hiç yağış beklemiyorum belki yerel sağanak görülür oda düşük ihtimal
Hocam mgm Tokat merkez için kky vermiş. Ondan sormuştum.
Tokat için görüşünüz nedir ? Orta Karadeniz de 627 rakım.