Aboubakar giderse gitsin burası Beşiktaş her gidenin yeri Dolar ($)
ismail1903 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Son dakka kaleci gol atma niyetiyle ileri çıktı dönen topta gol yedi
-
Bi bakıyormuşuz monaco averajla şampiyon ne gülerim :D
-
Mesaj gerekli yerlere ulaşmıştır herhalde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Valentin Rosier: "Kartallar yalnızca kartallarla uçar"
-
Adana demir eğer varsa o yoksa Altay yap
-
Ghezzal bonservisi için gerekirse 10 milyon euro verip alsınlar onun gibisi bulunmaz
-
İnşallah altınordu çıkar adamlar o kadar Türk futboluna oyuncu yetiştirdi süperlig onların hakkı bence
-
Bizimkiler takımı alanyaspor yaptı başakşehirin fb yaptığı gibi
-
Çok yağıyor Gebze de kırmızı turuncu ve üstü kütle çok yakın bana
-
Ben mor yere yakınım Gebze nin en doğusu tavşanlı
-
Üslubunuza dikkat edin? İsmail senin dediğin mantıksız bu saatten sonra lig bitti zaten, gitse ne olur gitmese ne? Tartışmayı seviyesizleştirmeyin.
Yok abi burası tartışma yeri değilde benim görüşüm bu kendi takımımla ilgili bişey belirttim ben ve haklıyım içimize etti milli takımlar
-
Benim kanaatimce Enes Ünal yerine Muhammet Demir, Mahmut Tekdemir yerine de Berat ve Salih Uçan daha çok hak ediyor milli takımda oynamayı.... Siz ne düşünüyorsunuz?
Bencede Enes Ünal Ronaldo zaten her maç 10 gol atıyor alsın Muhammedi ne güzel sonra yabancı kuralı geliyor Mahmut zaten kendi takımında zor oynuyor hele birde Salihi almaması çok büyük bir hata
-
Hiç mantıklı konuşmuyorsun. Milli maç bu. 85 milyonluk ülkeyi temsil ediyor. Avrupa şampiyonasına da ülkenin en iyi oyuncuları gider. Hangi takımdan olduğu önemli değil. Gidip aslanlar gibi ülkesini temsil etmesi gerekiyor. Hangi kulvarda olursa olsun. Koskoca bir vatan, bir bayrak, bir marş ve 85 milyon insanı da o kulvarda temsil ediyor. Ve senin söylediğine bak....... Hiçbir şey demiyorum....
Ben o anlamda demiyorum ama 1 kere olur neysede kaç kere oldu ve sadece Türk milli takımı için değil aboubakar ve hasicte milli takımda sakatlandı her halta karşı çıkma bu benim görüşüm
-
Ben Beşiktaştan milli takıma oyuncu gitmesini istemiyorum giden ya sakatlanır yada virüs olur kaç puan kaybettik milli maçlar yüzünden
-
Vay Caner yine çağırılmamış milli takıma. Acaba Rıdvan Canerin yerini dolduracak mı? Başarılar milli takım🙂🙂
Büüyk ihtimal davranışlarından olabilir