Euro 2021 eğer Bi aksilik olmazsa en az çeyrek final oynarız kura şansımızda olursa eğer olmasada son 16 oynarız
ismail1903 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Güncellenince atarmısınuz
-
MS:Beşiktaş 6-2 Fenerbahçe
Yok be o kadar atamayız
-
Benim tek handikapım bu
Son birkaç senedir 1 maçı biz 1 maçı fener kazanıyor ilk maçıda biz yendik
-
Herhafta tam tersi değişim olabilir
-
Şuan günümüzde internet belkide televizyon olmayan ev yok gibi kendinizi Kandirmayin önceden de egitimde adalet yoktu iyice tembellesti öğrenciler çok geride kalıyoruz eğitim aksıyor
Yo abi ben Pendik merkezde oturuyorum sınıf arkadaşım orda orda oturuyor ama İnterneti yok son 1 2 aydır okula gelip canlı derse giriyor yani ilk dönemi 0 o arkadaşımın
-
Sınav yerleri belli olmuş herkese geçmiş olsun arkadaşlar başarılar dilerim tabi şuanki durumda ne kadar başarılı oluruz bilemeyeceğim
Pazartesi karar alınacaktı hani
-
Hatta okulların bile iptal olması lazım ama canlı derslerdende birşey anlaşılmıyor
-
Erir
Peki örtü eklenirmi üstüne veya kar yağarmı
-
Abiler Kocaeli Gebze rakım pek biliyorum ama 70 vardır en az orman etrafında köy kar yağarmı perşembe cuma ve karlar çok erirmi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. :?:
Yağışı sağanak yağmur olarak alırsınız il in her kısmı ?
-
Güncellendimi perşembe ve cuma için merak ediyorum
-
Güncellendimi
-
Devam edicek işte
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ordaki açık sarılı geldiği yer sıcaklık iyi olursa 2017 yi bile geçer yükseklerde
-
-30 bile indirebilir