Ne inatçıymış Bi yoğun kar vermedi
ismail1903 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayla yayınlanmadımı
-
Bi zahmet koysın artık yani
-
İnşallah güzel kar verir mgm bugün
-
Gs 0-3 Alanya
Alanya müthiş oynuyor
-
Mgm güncellendimi acaba
-
Güncellenince atarmısınız
-
Boşverin abiler, Top oynuyoruz burası daha önemli, rakip kim olursa olsun baskı kuruyoruz. Şu an ligin en iyi top oynayan takımıyız. Şenol Güneş'ten sonra ilk defa takım ruhu görüyorum ve sahada takım oyununu izliyorum.
Ama abi bu maç geçen 2 maça göre biraz kötü oynadık ve aynı 2015-2017 sezonları gibi oynuyoruz çok haklısın
-
Aynen adam orda welintonu çekiyor ama herhalde çekip hemen bırakıyor diye vermedi
-
gemin kar haritası varmi
-
Allah şifa versin
-
Ben bjkliyim beraberlik istesemde yinede fenerin gol szalai ve ozan ofsayt koldan dolayı birde penaltı pozisyonu donk illa sırtına değebilir yani markaja geliyor adam (bana göre) ama hafif bir çekme bile olsa penaltı olurdu
-
Bizi CAN abim yönlendirdi abi bizim tek suçumuz var oda sevmek.
Aynen haklısın
-
Arkadaşlar Marmara bölgesi detaylı kar haritası atabilirmiyiz ilk izlenimlerime göre özellikle İzmit'te kırmızı alarm var ilk defa bir kırmızı alarma aşık oldum ...
Anadolu yakası doğusu Kocaeli ve Sakarya içinde geçerli büyük bir afet olcak o taraflarda
-
Açıkçası trakya ve avrupa yakasını beğenmedim. Heryer 60-70 cm kar alırken trakya ve avrupa neden zar zor 30 cm alıyor? İzobarlar bize uygun gelmedi malesef =D
Marmara güney ve doğusu bencede daha şanslı gibi