Çok yağıyor Gebze de kırmızı turuncu ve üstü kütle çok yakın bana
ismail1903 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben mor yere yakınım Gebze nin en doğusu tavşanlı
-
Bişey sorcam 18 yaş altı hafta sonuda çıkabilecek mi dışarıya yani anlayamadımda
-
Beyler pes 2021 lig kurduk gelmek isteyenler gelebilirler isteyenler yazsın bana ben sizi yönlendircem
-
Üslubunuza dikkat edin? İsmail senin dediğin mantıksız bu saatten sonra lig bitti zaten, gitse ne olur gitmese ne? Tartışmayı seviyesizleştirmeyin.
Yok abi burası tartışma yeri değilde benim görüşüm bu kendi takımımla ilgili bişey belirttim ben ve haklıyım içimize etti milli takımlar
-
Benim kanaatimce Enes Ünal yerine Muhammet Demir, Mahmut Tekdemir yerine de Berat ve Salih Uçan daha çok hak ediyor milli takımda oynamayı.... Siz ne düşünüyorsunuz?
Bencede Enes Ünal Ronaldo zaten her maç 10 gol atıyor alsın Muhammedi ne güzel sonra yabancı kuralı geliyor Mahmut zaten kendi takımında zor oynuyor hele birde Salihi almaması çok büyük bir hata
-
Hiç mantıklı konuşmuyorsun. Milli maç bu. 85 milyonluk ülkeyi temsil ediyor. Avrupa şampiyonasına da ülkenin en iyi oyuncuları gider. Hangi takımdan olduğu önemli değil. Gidip aslanlar gibi ülkesini temsil etmesi gerekiyor. Hangi kulvarda olursa olsun. Koskoca bir vatan, bir bayrak, bir marş ve 85 milyon insanı da o kulvarda temsil ediyor. Ve senin söylediğine bak....... Hiçbir şey demiyorum....
Ben o anlamda demiyorum ama 1 kere olur neysede kaç kere oldu ve sadece Türk milli takımı için değil aboubakar ve hasicte milli takımda sakatlandı her halta karşı çıkma bu benim görüşüm
-
Ben Beşiktaştan milli takıma oyuncu gitmesini istemiyorum giden ya sakatlanır yada virüs olur kaç puan kaybettik milli maçlar yüzünden
-
Vay Caner yine çağırılmamış milli takıma. Acaba Rıdvan Canerin yerini dolduracak mı? Başarılar milli takım🙂🙂
Büüyk ihtimal davranışlarından olabilir
-
Ve sonra İzlanda baskısı oluyor sistem son 3 gün kaçıyor
-
Goller usta işi. Tertemiz. Ersin ne yapsın
O işler öyle değil işte orda muslera Uğurcan veya Altay olsaydı kolları Beşiktaştan Kadıköye kadar uzardı ama bizimki kolsuz karius vakası vol 2
-
Biz bu kaleciyle şampiyon olursak guinnes rekorlar kitabında adımızın olması lazım böyle kalecimi olur ya 2 atağın 2 side gol ya topa çıkmaz ya tuttuğu köşeden yer yada önde yakalanır
-
Süper ligden düşen 2.takım BŞB Erzurumspor oldu
İyi olmuş
-
Gönlüm samsun adana demir ve istanbulspor dan yana
-
Galatasaray'ın penatısına penaltı diyip, Beşiktaş'ın penaltısına penaltı değil dersen, gözlerin hipermetrop olmuş geçmiş olsun.
Aynen abi kabak gibi basıyor donk orda