Gustavo yokmuş bence gs yener
ismail1903 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bahtsız JK 2 maçtır aynı senaryo ek olarak şu da var nkoudou ile boşa giden 55 dakikaya yazık bu adamın hiçbir meziyeti yok kapalı defans oynayacağı belli bir takıma karşı oynayacak adam mı bu sergen hocanın büyük hatası var beraberlikte
Aynen birde değişiklikler geç oldu 1 ve 2 olarak değişiklik yapılabilirdi yani ghezzal erken girerdi birde atiba oynamasın 1 2 hafta falan dinlensin adam
-
Bu sayfada birbirinizi kışkırtacak yorumlar olmasın lütfen. CAN bu konuyu çoktan kapatacaktı biz engel olduk arkadaşlar. Yüzümüzü kara çıkartmayın sizden rica ediyorum. Sakince yorumlarımızı yapalım?
Ben zaten abi başka takıma bişey demedim hakeme kızdım bundanda çok bişey çıkacağını sanmıyorum ama siz isterseniz bir daha bişey yazmam bu. Konuya
-
İsmail futbol konusunu kapattırmaya mı uğraşıyosun anlamadım. Yöneticiler haftalardır şöyle polemiklere girmeyin diyo. Rica ediyorum şöyle yorumlarını kendine sakla ya da başka yerde konuş.
Ben fb ve gs ye veya başka takıma bişey demiyomki hakem az uzattı diyorum
-
Haftaya gs nin yenmesi bizimde kazanmamız şart oldu
-
Maçı izleyenlere soruyorum son dakikalarda Antalya oyuncusu 1 saat yattı ama hakem ne hikmetse 18 saniye oynattı
-
Mesut 3 kez topla buluşmuş 2 defa kaptırmış D: ama tek kaptırmadığı gol oldu
-
Traore orda boş köşeye atsa maç (1-1) biterdi bence yada Hatay yenerdi
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Sizce doğrumu
-
Valla top oynarken 360 derece dönüyor top rüzgardan baya sertti rüzgar
-
Fenerbahçe
Bir oyuncuya
Talip olursa
Alır!
Valla helal olsun gs nin elinden aldılar adamı ama şampiyonluk lazım fenere eğer olamazda baya bir borca girerler aynısı bizede oldu
-
aga sizin fikstür de zorlaşıyor ayrıca evinizde kaybettiniz liderdiği verdiniz moral eksikliğiniz var . Antalya deplasmanı zor Ersun hoca puan almaya çalışır sonrası da konya var deplasmanlarda iyi bir takım yani sizinki de zor.
Fb gs kadar zor değil dedim ben herhalde Antalya ve Konya 3.büyüklere napmış ilk yarıda baya iyiler yani
-
Lider BJK olur diyo sanki Galatasarayla 20 puan fark var arasinda
Sizin yeneceginiz ne malum dostum. Fener zaten hatayı da gs yi de yenerse daha bırakmaz liderliği
Bence diyom maçlarımız kolay diye
-
Bence lider değişir (Beşiktaş olur) fenerin Hatay deplasman ve gs Kadıköy de maç var
-
Atiba bacaksızı yüzünden yenildik birde Uğurcan çok iyiydi