Bakalım Fatih veya Göztepe Beşiktaştan puanlar alabilecekler mi?
4 puan alsak şampiyonuz ve eğer Sivas fb den puan alırsa bizde karagümrük yenersek göztepe maçı çok asılmayıp beraberlik yeter diye oynarız belki
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBakalım Fatih veya Göztepe Beşiktaştan puanlar alabilecekler mi?
4 puan alsak şampiyonuz ve eğer Sivas fb den puan alırsa bizde karagümrük yenersek göztepe maçı çok asılmayıp beraberlik yeter diye oynarız belki
Tamam kötü oynadık yenildik ama bizim ilk gol ofsayt değil babelin ilk gol ofsayt ve ardanın attığı gol öncesi atibanın topu çıkmıyor birkez daha gördikki Cüneyt gs li fb maçındada ozanın ofsayt olmayan golünü vermemişti gs yensin diye
eee Sergen Yalçın fazla boburlenmeyeceksin
Cüneyt çakırda böbürttü dün akşam bizi
Sen ofsayt diyorsan ofsayttır😂😂
Ben anlamam kuraldan yorumcuların dediğini bakıyorum
İşine gelmemiş Fenerasyonun.... Neyse
Fb li emre bol bile ofsayt diyor 😃
Beşiktaşlı kardeşlerim farkındamısınız bonservisini alamazsak Ghezzal 3 maç sonra yok
Şampiyon olursak hem ghezzal hemde rosierin alacaz inşallah
City psg maçında sahada olan karmı? Pek anlayamadımda
Erzurum’un kalmasını isterim
İki İstanbul takımının düşmesini isterim İstanbul liginden kurtuluruz az da olsa
Sana katılıyorum ek olarak Erzurumu istemiyorum çünkü stadları çok kötü ve cenk sakatlandı onların stadında
denizli ile birlikte Erzurum kasımpaşa ve başakşehirin düşmesini istiyorum
Daha Çok GösterSüper Lig + 5 büyük ligde lider takımların attıkları gol sayıları:
1- 86 Gol - Bayern Münih
2- 85 Gol - Beşiktaş
3- 74 Gol - Inter
4- 71 Gol - Manchester City
5- 61 Gol - Atletico Madrid
6- 59 Gol - Lille
Bayernide geçene helal olsun yani
😂😂😂
Biz hatayı yenersek artık 100 de 100 şampiyonuz
Eğer Beşiktaş seneye bu takıma talisca yı getirirse ve eksik bölgelere birkaç takviye yaparsa mükemmel bir kadromuz olur
simdi depreme bağlarlar bunu da
Depremmi oldu
Daha bu eskisi yenisi için olanı bulamadım