Ya gelse en az 5 hafta oynayamaz doğru düzgün form tutcağıda belli değil bide illa yıldız gibi oynayacak değil bu ülkeye gelip çöp çıkan yıldızlarda var
ismail1903 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Çok beklersiniz lider Beşiktaş öylede kalacak
-
Aynen abi geçen sene 24 ocakta baktığımda 31 ocak için kky gösteriyordu olabilir yani ecmwf iyi çıkarsa
-
En kötü bi kky koyar bu akşam ve yarın sabah ecmwf iyi çıkarsa
-
İstanbul ilk kar ne zaman yağar
-
Hakem gustavo ya kırmızı vermedi artık fenerliler souzaya niye kırmızı vermediler diyemeyecek
-
YARIN SAMSUN VE TARAFLARINDA İLGİNÇ OLAYLAR OLABİLİR.
Ne gibi
-
Ya öyle haksız penaltıyı alırsan yenilirsin
-
Ocak ayının 20 sinden itibaren şubat sonuna kadar kar yağışından başımızı kaldırmayacağız. Model paylaşımlarında afrika kovalayacağız ??
Bence afrika sibirya kovalasın o daha iyi olur
-
Kıyamete kadar heryere aralıksız kar yağacak ama olumsuz bir durum olmayacak
-
İlahi adalet Altay kırmızı gördü aynısını BEŞİKTAŞ derbisinde yapmıştı ama Allahın adaleti
-
Alanyaspor - Beşiktaş
Gürler Akgün: "Şu anda Alanya'da şiddetli bir sağanak yağış var. Stat yetkilileri sahaya branda geriyorlar. Sahada su birikintileri olduğunundan erken saatlerde yaptığımız yayında da bahsetmiştik. Şu an bu durumun önüne geçilmeye çalışılıyor."
Heh bide yerler kaygan onun yüzünden kaybedersek valla yazık olur BEŞİKTAŞA
-
Ben İsmail Tekdurmaz 8. Sınıf öğrencisiyim baba tarafı Arnavut ana tarafı İstanbullu. Bu siteye 2020 ocak ayında katıldım sebebi ise sadece meteoroloji sayfasından görmekten bıktım ve bu sayfayı keşfettim iyiki keşfetmişim burada çok güzel 11 ay geçirdim inşallah 2021 ocak ayında bu forumdaki 1.yılıma gircem. İnşallah tüm Türkiye olarak o güzel kar yağışlarına kavuşmak dileğiyle
-
şimdi Başakşehir ve Sivas dışında İstanbul takımları Beşiktaş Fener galatasaray katılmadığı senelerde maalesef işler kötü gidiyor. Sonuçlar hüsran oluyor bu takımlar tecrübesiz maalesef , Başakşehir ile o ile olacak işler değil bizim en az 2 takım ile normalde şampiyonlar ligine takım göndermemiz gerekirken biz tek takım gider mi diye hesap ediyoruz ... bir ara fenerin iki eleme ile şampiyonlar ligine gittiği sene ve çeyrek final oynaması aklıma geldi bi an
Abi hepsi tff yüzünden biz 2018 yılında bayern ile oynayacağımız zaman maçtan önceki ve sonraki haftalar çok yağun bir maç trafiğine girmiştik eğer böyle olmasaydı belkide bayern eleyebilirdik 2018 yılında bizde o güç vardı yani
-
Milli takımımızın grubu: Hollanda, Norveç, Karadağ, Letonya, Cebelitarık
Çok kolay grup bence