Soğuklar erken girer inşallah sistem zamanı
ismail1903 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kar yerden kalkmaz dimi abiler hafta içleri canlı derslerim var ondan diyorum D:
-
Gfs 10 günlük Kar olarak iyi geldi inş ecmwf ona uyar veya daha iyisini yapar
-
Can abi kar haritasını atarmısın müsait olunca
-
Bu sistemin 2017 ye benzeme şansı varmı
-
Sabah güncellemesi çok iyi gidiyor
-
İstanbul Avrupa yakası ve boğaz hattı yoğun kar yağışlı
-
Gustavo yokmuş bence gs yener
-
Aynen karın k si yok
-
GFS gece getirdiği bütün soğukları sabahkinde silmiş hiçbişey kalmamış bol bol Afrika vermiş off allahım nolur gönder şöyle birsürü uzun süreli morlu bi sistem.umarım dualarım kabul olur.
Aynen Bi baktım sarı renkler açık turuncu renkler dolu
-
Bahtsız JK 2 maçtır aynı senaryo ek olarak şu da var nkoudou ile boşa giden 55 dakikaya yazık bu adamın hiçbir meziyeti yok kapalı defans oynayacağı belli bir takıma karşı oynayacak adam mı bu sergen hocanın büyük hatası var beraberlikte
Aynen birde değişiklikler geç oldu 1 ve 2 olarak değişiklik yapılabilirdi yani ghezzal erken girerdi birde atiba oynamasın 1 2 hafta falan dinlensin adam
-
Şimdi azorun önü boş olsa ne güzel olurdu be
-
Bu sayfada birbirinizi kışkırtacak yorumlar olmasın lütfen. CAN bu konuyu çoktan kapatacaktı biz engel olduk arkadaşlar. Yüzümüzü kara çıkartmayın sizden rica ediyorum. Sakince yorumlarımızı yapalım?
Ben zaten abi başka takıma bişey demedim hakeme kızdım bundanda çok bişey çıkacağını sanmıyorum ama siz isterseniz bir daha bişey yazmam bu. Konuya
-
İsmail futbol konusunu kapattırmaya mı uğraşıyosun anlamadım. Yöneticiler haftalardır şöyle polemiklere girmeyin diyo. Rica ediyorum şöyle yorumlarını kendine sakla ya da başka yerde konuş.
Ben fb ve gs ye veya başka takıma bişey demiyomki hakem az uzattı diyorum
-
Haftaya gs nin yenmesi bizimde kazanmamız şart oldu