Nerde o fenerin yenme ihitmalini yüksek görenler noldu onlara maçtan önce atıp tutuyorlardı hakedene hakkettiği gibi
ismail1903 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yarınki derbi nolur sizce abilerim
Hakem adil olursa BEŞİKTAŞ feneri yener
-
Rize - Gs maçını kim alır?
Berabere yakın ihtimal
-
Beşiktaş alır UsTaD
Aynen abi kadıköydeki son maçta 3 penaltımız verilmedi yenildik (Mesela Kadıköyde gs feneri yendiği maçta hakem hatasız yönetti ve fener kazanamadı) bence bu seferde hakem adil olursa inşallah beşiktaşımız bu maçı alcak
-
gardaşım haklısın ben haksızlık olması demiyorum ama fenerin her kazandığı maçı hazmedemeyip bir sebebe dayandırmak biraz saçma geliyor her başarı arkasında bir gerekçe var. Fener kazandı ama hakem ile, fener kazandı ama karşı takım yattı, Fener kazandı ama karşı taraf 10 kişi idi , Fener kazandı ama karşı takım çok güçsüz ..... yani bunlar çoğaltılabilir. Demek istediğim bir kere de bu muhalif arkadaşlar Fenerbahçe kaybetti ama şu golü vermedi diye çıkmıyor bu da haksız yersiz eleştiri oluyor yani 5 tane gölü de halil Umut meler hakem sayesinde mi attık Allah aşkına
Ben BEŞİKTAŞ maçlarına bakarım gerisini bilmem
-
Bir Fenerli olarak hakemin maçı kazandırdığına yönelik yorumlar şahsım adına tamamen eyyamcılık başka bir şey değildir. Her Fenerbahçe galibiyetini ya hakeme ya karşı takıma dayandıran bazı zihniyetlerin biraz da Fenerbahçe nin oyununu izlemesini tavsiye ederim. Futboldan zevk alamıyorsunuz bari berbat edilmesin..
Abi tartışmaya girmek istemiyorum ama geçen sene kadıköydeki fener BEŞİKTAŞ maçını iyi izle 3 penaltısı verilmedi Beşiktaş'ımızın
-
ismail1903 sismik hareketlere bakıyım ona göre bir ön kanıya varırız
Tm abi bakınca yaz
-
2020.11.20 16:48:05 1.7 SENKOY-CINARCIK (YALOVA)
2020.11.20 16:46:56 1.7 SENKOY-CINARCIK (YALOVA)
2020.11.20 16:42:27 1.7 SENKOY-CINARCIK (YALOVA)
2020.11.20 16:40:58 1.8 SENKOY-CINARCIK (YALOVA)
Abi sence bunlar habercimi
-
Abi bunu diyince korkuyom biraz ama şunu diyorum: Deprem Olacaksa Olsun En Azından Deprem Korkusundan Korkmayız Olunca Korkumuz Geçer En Azından
-
Konunun aktif olduğunu görünce heyecanlandım abi ?
-
Abiler genelge yayınlanınca yazarmısınız kafam karıştı benimde
-
Kasımın son haftası sıcaklıklarda sert düşüş var tek haneli derecelere geri dönüyoruz tam anlamıyla kış havası görünüyor ancak bunun değişme ihtimali de var her şey modellerin istikrarına bağlı
İstanbul için nerelere kar ihtimali yüksek ilçe bazında Kasım sonu sistemi için
-
Okul da neymiş ?
Bir sene kapatılsa ne olur? Dünya da okullar kapatılmış kapatılmamış hiç bir şey ifade etmiyor.
Bana ne ? Kimsenin vatandaşıyla, çocuğuyla foseptik yaristirmiyoruz .
Ülke genelinde aldığımız eğitim bizim eğitimimiz sadece .
Böyle devam etmez.
4-5 vakayla sen okul kapat ,binlerce vaka varken okul aç.
Küçücük çocuklar kapalı ortamlarda ve maskeyle Kendi ciğerlerini bitiriyorlar bu yaşta.
TV ye çıkıp "en güvenli yer okullarımız olduğunu kanıtladık"diyerek sallamakla da olmuyor bu iş.
Çok haklısın abi ben 8.sınıf öğrencisiyim 31 ağustostan beri hem kurs için hemde normal okul için okula gidiyoruz ve bide kurslarımız eylülün ortasından beri cumartesi 3 e kadar pazar 4 e kadar
-
Bir kaç hafta önce bahsettiğim 19 Aralık tarihi bozmadan ilerlemekte.
Sizlere ekim ve kasım dan direkt TARİHLER vererek sistem hareketlerini bildirdim.
12 KASIM sonrası 22 kasım sistemi var.
Aralık başı da bir sistem olacak fakat şuan gözüken en kıymetli sistemler dersek.
1 sırada 19 Aralık
2 sırada ise 22 kasım.
Daha kış ayına tam girmedik modeller çok çok çok iyi biraz güney ve iç Anadolu kesimleri için kötü olsada kuzey kesimler 12 ile kara merhaba diyecek hatta Marmara dolaylarında kar seviyesi 700 metre ye kadar inecek.
Buradan sizlere anlık bilgilendirme yapacağım.
Hayırlı akşamlar..
Abi Marmara için 700 metreye inse nolcak ki yine İstanbula yağmıycak
-
Trakyayı güçlü sağanaklar vuruyor
Bu yağışlar bugün Kocaeli Gebzeyede gelirmi