Teşekkürlerr
Muhammed Ali tarafından yazılan gönderiler
-
-
85 rakımda kky kar görürken 60 rakımda yağmur yağıyor birkaç metre bile oynuyor baya
-
Ataşehir beyaz örtüye uyandı
-
Hocam radarda hareketlenme var asagılara inecek mi o kütlere bpasa etkilenirmi ne olacak acil açıklama lütfen pas geçmeyin
Kütleler çok güçsüz güney sahillere inmeden eriyor maalesef kuzey kesimler şanslı kaldı.
-
Hocam sadece şunu açıklasanız akşam ve gece bpasa nolur birikimli kar ihtimali yüksek mi yağış ne zaman başlar hep hava da kaldı
Radar takibi bundan sonra aksam sıcaklık düşüşüyle güzel kütle yakalayan yerler örtü çeker. Radarı takip edin oluşumlar artıcak kuzeyde.
-
Gefs'ten destek yok ana senaryoya.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Belki garip gelecek anlık Esenler yağmurlu
hiç garip gelmedi başkan

-
Burnuma bahar kokusu geldi mis gibi polenli
en sevdiğim en sevdiğim
-
CAN geldiyse sistem kokusu almıştır
-
Hayırlı geceler yav 50 100 senede denk gelecek sistemi kaçırmamam diye düşünüyorum.
O ne demek baskan bir yere göndermiyoruz seni
-
Selamünaleyküm arkadaşlar ben gene hiç iyi değilim dinleniyorum yorulmadan bakıyorum
Hastaneye yatmayam inşallah
Aleykümselam başkan geçmiş olsun Allah şifa versin
-
Şu ULL kardeş bize bir sürpriz yapabilir. Adım adım takip etmek lazım bu tarz oluşumlar son 48 saate kadar radikal değişim gösterebilir.
Öğlen GFS ana senaryosu olabilecek en iyi konumdan vermiş ULL’yi.
Radikal değişimler için ull olmasına gerek yok. Gfs sağolsun alıştırdı 1 yıldır akışına bıraktım böylesi daha iyi geliyor

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bende yok premium özelliği herhalde.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Radar güzel
o karlı göstergeyi nasıl yaptın