Kütahya için son durum ne Muhammed Ali hocam? Mgm’nin koyduğu yoğun kar yağışının durumu ne? 😊
İlerleyen saatlerde başlar kar. Pazar aksama kadar guzel bir Birikim bekliyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKütahya için son durum ne Muhammed Ali hocam? Mgm’nin koyduğu yoğun kar yağışının durumu ne? 😊
İlerleyen saatlerde başlar kar. Pazar aksama kadar guzel bir Birikim bekliyorum.
Afyonkarahisar, Isparta ve Uşak Çevrelerinde Kuvvetli Kar Bekleniyor
Bu gece(Cuma ) saatlerinden sonra Afyonkarahisar ve Isparta il geneli ile Uşak’ın doğu ilçelerinde beklenen kar yağışlarının kuvvetli kar (10-20 cm) ve yer yer yoğun kar(20 cm üzeri) şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar ile tipi şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Başlama-Bitiş Zamanı 22.01.2022 00:00-22.01.2022 23:59
Benden almışlar ![]()
Selamın aleyküm bu windy’nin kar kalınlığı haritası her güncellemede değişiyor mu?
Evet, modeller güncellendikce windy de güncelleniyor
Sistemimiz yarın akşam saatlerinde bölgemize giriş yapıyor ve cumartesi günü bölge geneline yayılıyor. Özellikle Kütahya ve Afyon'da pazar akşam saatlerine kadar tatmin edici bir kar yağışı bekliyorum. Maalesef batı kesimlerimiz yağış konusunda biraz sıkıntı çekecek. İzmirin havada da olsa kar görebilme ihtimali var.
Gelişme olursa yine buradan aktarırım. Haritadaki değerler ortalamadır. Yer yer oynama olabilir.
Hocam yanlış anlamadiysam Avrupa yakası daha şanslı diyorsunuz o zaman ben Esenyurt'ta kalıyim Kocaeli'de geçmiyim
Anadolu yakası daha şansli diyor hocamız. Yani Kocaeli çok daha iyi kar alacak.
Bir yanlışı düzelteyim artık.Gugul değil kukula yav ![]()
Hayırlı sabahlar
Ömer hayırlı olsun.
Bugün saat 12.30 da yola çıkıp Mersin’den Diyarbakır’a gidecektik fakat yollar kapanmış Gaziantep tarafında ,sizce yollar ne zaman açılır ?
Birde bu akşam güneydoğuda yine yağışlar olacakmış Mersin Diyarbakır güzergahında yolları kapatacak kar yağışı olur mu ,Allah izin verirse yarına yola çıkmayı düşünüyoruz.Bilgilendirirseniz sevinirim
Riskli, imkanınız varsa çıkmayın derim. Bu akşam da yağış olacak. Ciddi buzlanma olur yarın.
selamun aleyküm beyler haller nasıl
Aleyküm
, iyidir sen nasılsın