Teşekkürler abi. Hep aynı pasta ama yav :D
Muhammed Ali tarafından yazılan gönderiler
-
-
Eline sağlık. Hayırlı olsun herkese bu sistem
-
Yarın Kıyı Ege'de olacak yağışlara dikkat. Yağış özellikle akşam saatlerinde kuvvetli olacaktır.
-
hocam denizli merkez için bi tahmininiz var mı
Denzli merkezi biraz sınırda kalıyor ancak ince bir örtü olabileceğini düşünüyorum.
-
ens meteogram nedir hocalarım cevaplayabilirmisiniz
Ecmwf'nin diyagramı gibi düşünebilirsiniz.
-
hocam ens meteogramın tutarlılığı ne kadar bide o çubukların uzun yada kısa olması nasıl yorumlanıyor anlatabilirmisiniz
O mavi çizgiler olabilecek maksimum ve minumum senaryoları gösteriyor bildiğim kadarıyla. Tutarlılığını bilmiyorum.
-
Şimdi tekrar baktım ICON sonraki 5 gün için 7 cm kar vermiş karın tutması konusundaki görüşleriniz nedir?
Karın örtü yapabileceğini düşünmüyorum. Araba ve çim de olabilir belki.
-
Pazar gecesi ve Pazartesi günü Bornova Evka 3 için ECMWF kar göstermiyor fakat GFS kar vermiş hangisine güvenmek daha doğru olur?
Ecmwf de bir bakarsınız akşama verir. Son 72 saatte en iyisi İCON. Ben havada da olsa görebileceğinizi düşünüyorum.
-
sökede yarın yağmur varmı arkadaşlar hocalarım bide kar yağışı bekliyomusunuz söke için
Yarın yağmur var yer yer kuvvetli olabilir. Kar yağışı maalesef konumunuz için zor.
-
meteoroloji günlük tahminde gece soma kırkağaç akhisara yoğun kar verirken gördes çok bulutlu diyo bunun nedeni siklon mu birde gördes olrak pazar pazartesi durum ne olur muhammet ali kardeş
Tahminimde belirttiğim gibi Gördes'te de ince bir örtü bekliyorum. Mgm'yi anlık sıcaklık ve radar takibi yapmanız için öneririm sadece.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mor=Kalın kar örtüsü
Mavi=İnce kar örtüsü
Gri=Havada kar ihtimali
#ErenKISMET sisteminde bölgemizde beklediğim kar kalınlıkları.
-
Kemalpaşa’ya kar yağacak mı?
İhtimal var ama çok bir beklenti olmasın İzmir için yağsa da ciddi bir yağış olmayacaktır.
-
Arkadaşlar bir güncellemeyle sevinip bir güncellemeyle üzülmek olmaz. Daha vade var değişim olabilir. Hayırlısı bakalım. Bu arada Hatay'a az da olsa kar verdi.
-
manisa gördes rakım 640 15 ocaktan fazla bir kar alma imkanı var mı teşekkür
Evet ihtimal var ama zaman da var olumlu, olumsuz gelişmeler oldukça bilgilendireceğim.
-
Aydın köşk 400 rakım için bir birikim ihtimali varmı 18 ocak da çok az çatılar beyazladı 28 ocak da çok yağdı ama yerler yaş olduğu için birekmedi
Daha vakit var. Şimdi cevaplamam doğru olmaz ama ben az da olsa kar yağışı bekliyorum.