Fenerbahçe-Rizespor maçına saatler kaldı. Saldır Atmaca ?? Zor maç ama galibiyet neden olmasın haydi takım :kas:
Muhammed Ali tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yarın sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar etkili olacak kuvvetli yağışlara dikkat.
Yağış özellikle kıyı illerimizde kuvvetli olacaktır. Yağışlı sistem beraberinde gök gürültülü fırtınayı da getirecek.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Atmaca kanarya avında. Galibiyet bizim olsun inşallah.
-
Sumudica imzayı attı. Artık resmen Rizespor'da.
-
Teşekkürler abi.
-
Yarın gece saatlerinden itibaren Çarşamba akşam saatlerine kadar etkili olacak kuvvetli yağışlara dikkat!
Kar geliyor
Çarşamba ve Perşembe günü İç Ege'de kar yağışı görülecek. Öyle kuvvetli bir sistem değil seyirlik ufak bir sistem olacak. Yer yer az da olsa örtü oluşabilir. Beklentiyi yüksek tutmayalım. Kıyılarımızda ise kar olmayacak.
-
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bugün Skoda'nın Gaziantep'e attığı müthiş gol.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bende diyorum nasıl böyle iyiyiz

-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Ulan üzüldüğüm şeyde onlar orada milyonlar kazanırken asgari ücretle geçinip para atan vardır. :bıktım:
-
Tam açıklaması
Çaykur Rizespor ile anlaştım. Zor bir görevim var biliyorum. Covid-19 olan oyuncularımız var çünkü. Ancak ben zoru severim. Rizespor ligte kalacaktır. Bunu başaracağım. Kendime güveniyorum.
Hocam ligte kalmak mı başarı yapmayın yav

-
Sumudica diyiki Rize ligte kalacaktır, kendime güveniyorum. Hocam biz senden Avrupa bekliyoz üst sıralar bekliyoz. Bu nası açıklama yav

-
Rizespor başkanı Hasan Kartal:
''Marius Sumudica'yla 1.5 yıllık anlaşma sağladık. Sumudica Fenerbahçe maçında takımın başında olacak.''
Hayırlı olsun

-
%30,52 Dolu
%69,48 Boş(İSTANBUL) Kar ağır ağır eriyor, daha da dolacaktır.
-
Çaykur Rizespor, F.Karagümrüğün orta saha oyuncusu Erik Sabo ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı. Güzel transfer :olumlu: