var mı bi umut
kar ile ilgili havada görsekte yeter
İhtimal var.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturvar mı bi umut
kar ile ilgili havada görsekte yeter
İhtimal var.
EGE BÖLGESİ
Perşembe günü bölgede yağmur ve karla karışık yağmur geçişleri dışında herhangi bir aksiyon beklemiyorum.
Cuma Günü Cephesel Kar Yağışlarıyla İç Ege ve bölgenin yükseklerinde tatmin edici kar kalınlıkları ölçülecektir.
Ustamız CAN 'ın bölgemiz için yaptığı tahmin.
İzmir'e tahmini olarak ne zaman yağıcak
Merhaba. Öncelikle profilinizde il-ilçe şeklinde konumunuzu yazarsanız daha rahat yardımcı olabilirim. İzmir için ise Cuma günü kky görülebilir. Kar ihtimali düşük. Yarın veya bu akşam ustamız CAN detaylı tahmin yapacak. Okumayı unutmayınız.
Ben dahil bazı kişilerde gözükmüyor
yok bende de salıdan başlıyo ama güncelleme yeni yazınca yeni sandım bende
Ss alıp yolla
aynısı zaten resmi kopyaladım
ama güncelleme 10 dakika önce diyor
Dünün bu
Son Güncelleme: 12.01.2021, 11:59:42
%22,10 Dolu
%77,90 Boş
İstanbul barajları dolmaya devam ediyor. Alacağımız yağmur ve karla birlikte epey daha dolacaktır.
ismail1903 bi caps locku kapatsan yav
14-19 ocak sisteminde iç Ege'de kar için yağışlar düşük gibi geldi sizce nasıl bir durum oluşacak?
Yağış işi çok değişken artadabilir, azaladabilir ama şimdi fena olmayan bir kar alacaksınız gibi gözüküyor. CAN ustamız yarın detaylı analiz yapacak. Birde ilçenizi söylerseniz size daha kolay yardımcı olabilirim ilerisi için.
Ustalar Salihli için tahmin yapabilir misiniz?
Bugünde yazdığım gibi ayın 12-13'ü gibi yağışlar alacak. Ara ara kuvvetli olabilir. Konumunuz için kar ihtimali ise düşük gözüküyor şimdilik. Çarşamba günüyle birlikte sıcaklıklar sert şekilde düşecek.
ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇ:
Önümüzdeki sürece şöyle bir bakalım
Öncelikle ayın 12-13'ünde bölge geneli yağış alacak. Bu yağışlar yer yer kuvvetli olacak. Ayın 13-14'üyle birlikte sıcaklıklarımız sert bir şekilde düşüşe geçecek, bahar havaları son bulacak, soğuk kendini hissettirecek ve bu gelen soğuk atakla birlikte yılın ilk kar yağışını alma ihtimalimiz oldukça yüksek İç Ege'de. Kıyılarımız için ise kar ihtimali çok düşük gözüküyor şimdilik. Bu karlı sistemin bütün detayları için ise çok az daha sabır. Güzel günler yakın![]()

Hazır mıyız ? ![]()
Çok yakında![]()
Gaziantep teknik direktör smudica ile yolları ayırdı
Darısı tomasın başına. Bugünde 20.sıradaki denizliyi yenemedik her sene avrupa vaatleri, ilk 5 yalanları ve olanlar.![]()