Yav bu ne ya? Oyun mu oynuyor bizim takım. Beni yanlarına koysanız sırıtmam bu nasıl bir oyun. Covid 53 devam
Muhammed Ali tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu Görüntü Çorum'a Yarayabilir mi bu şekilde gelse. Bu arada çok soru soruyorum affola kendi çapımda bı şeyler öğrenmeye çalışıyorum sayenizde
Sıcaklık yeterli. Yağış olursa kar alırsınız.
-
Muhammed Ali bide seni ziyaret edelim izmir Narlıdere askerlik yapmıştım oralarda havalar nasıl
Şuan yağış yok ve 3 gün içinde beklenmiyor. Ayın 9 u gibi bir yağış alabiliriz. Haftaya 20 dereceye dayanan sıcaklıklar görülecek.
Kar ise şimdilik pek söz konusu değil.
-
%19,79 Dolu
%80,21 Boş(İSTANBUL) Durum çok kötü. Kışı dolu bitirmemiz gerekirken kış ortasına geliyoruz hala azalıyor.
-
Önümüzdeki süreçle ilgili kısa bir değerlendirme:
Yarın gece saatlerinden itibaren Kıyı İllerimizde daha etkili olmak üzere yağış geliyor. Yağış ertesi gün akşam saatlerinden itibaren ise bölgemizi terk edecek.
Biraz uzun vadeye bakacak olursak ayın 9'undan 13'üne kadar sıcaklıklar oldukça artacak gibi gözüküyor. Bu sıcak ataktan sonra ay ortasında İç Ege'de kar söz konusu, vade yaklaştıkça buradan bilgilendireceğim.
-
Remy'e ne oldu inanılmaz bir oyuncuydu
Falcao vakası. Böyle devam etmez inşallah.
-
Covid-53 e devam
-
Bir zamanlar Fenerbahçeye kiralık olarak gelen İslam Slimani'nin süper lig'te attığı bütün golleri seyredelim
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Fotoğrafı gördüm. Çok kötüü

-
Hayırlı Cumalar herkese.
-
Aydın ve İzmirin bazı kesimlerinde yağış etkili oluyor.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bu akşamdan itibaren İzmir ağırlıklı olmak üzere kıyı Ege'de yağış olacak. Yarın gece saatlerinde itibaren ise etkisini kaybedecek.
Radar takibini buradan yapacağım. 5 Ocak civarı iyi yağışlar alabiliriz takipteyim.
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Türk futbol tarihinin en farklı galibiyeti bu maça yaşanabilir Allah yardımcısı olsun Antalyanın
Skor önemli değil ki gs 3 puanı alıyım yeter der. Oyuncularda fazla atmak için zorlamaz zaten.
-
Kural böyleyse maçı birde drone la çekmek lazım

-
Bu maçı yenmek çok önemliydi be