Maç 1-1 bitti. Yaptığı Değişikliklerle 1 puana razı geldiğini gösteren Tomasa yazıklar olsun.
Muhammed Ali tarafından yazılan gönderiler
-
-
10 dakika sonra Rize - Konya maçı başlıyor. Yenersek 7.sıraya yükseleceğiz.
Haydi be Rizem.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. İzmir ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde Şimşek ve Yıldırım aktivitesi var
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Anlık radar. İzmir ve Aydın'da şiddetli bölgesel yağışlar var.
-

Anlık radar. İzmir'de yağış etkili oluyor. İlerleyen saatlerde Aydın ve Muğla'da da başlayacak.
-
Başakşehirin oyuncusu Martin Skrtel'in aşil tendonu kopmuş. Ciddi bir sakatlık geçmiş olsun. Futbola devam edeceğini sanmıyorum 36 yaşında zaten.
-
Başakşehir Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Maçı son 20 dakika açtım çok heyecanlıydı gerçekten.
-
Bir Avrupa hayalim var o da bu sene olmazsa bir daha hiç olamaz herhalde.
-
Beklediğimiz yağış bu gece geliyor.
Bu gece saatlerinden itibaren Kıyı Ege'de kuvvetli yağmur etkili olacak. Özellikle Muğla, Aydın ve İzmir'in kıyı ilçelerinde dikkatli olunmalı. Yağış yarın akşama doğru ise etkisini yitirecek.
İç Ege'de ise etkili bir yağış yok. Hafif yağışlar olabilir. Radar takibini buradan yapacağım.
-
Dakika 70 Antep Alanya karşısında 3-1 önde. Bu takımı durdurabilecek yok herhalde.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. :D:D:-D
-

Anlık radar. Dün de dediğim gibi İzmir'in bazı kesimleri haricinde pek etkili bir yağış yok.
-
Yarın İzmir ağırlıklı olmak üzere kıyı Ege'de hafif yağışlar olacak. Pazar günü de hafif yağış geçişleri olabilir. Asıl yağış Pazar gecesi başlayacak. Takipteyim olumlu-olumsuz gelişmeler oldukça bilgilendireceğim.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Sonraki 24 saat için İzmir Seferihisar - Menderes hattı dışında kayda değer pek bir yağış gözükmüyor. Radardaki gelişmeleri de buradan paylaşacağım.
-
Merhabalar. 2 gün önce, bugün yağışlı sistemimiz hakkında detayları aktaracağımı söylemiştim ancak yağışlarımızın tarihi biraz ötelendiği için şu an konuşmanın doğru olmayacağına karar verdim. Yaptığım hatadan ötürü sizlerden özür diliyorum.
En yakın zamanda sistem hakkında bilgileri paylaşacağım.
-
İŞTE BU 3 PUAN BİZİM.
RİZESPOR 2 ANTALYA 1 BRAVO TAKIMM??