İzobarlar muazzam gerçekten. Yine daldık hayallere
Muhammed Ali tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hatalı mı paylaştım?
Yok gfs hatası. Derin alçak basınçlar iç içe girince sayılar karışıyor. 750 mb gozukmus orda da.
-
975
Hatadan yararlanarak espiri yaptım sadece yav
-
750'lik alçak basınç. Hayırlı işler gfs
:D
-
Sultangazi anlık -0.2 derece. 850 hpa da kaç derece var istanbul üzerinde?
-4 civarı. Hava açık olduğu için yer seviyesi oldukça soğuk.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Neredeyse bütün hava Forumlarında varım şuanki süreçten kimse neden menmun olmaz anlamış değilim 21 22 Aralık tarihlerinde havada kar görecek İstanbul ve çevresi Aralık ayı için bu yeterli değil mi? Kaldı ki yıllar sonra ilk defa Aralık ayında kar göreceğiz bu bile çok olumlu başlangıç kış mevsimi için. Benim için en az 10 20 cm kar potansiyeli taşıyan sistemlerin başlama ayları ocak ve şubat aylarıdır biraz aç gözlü olmamak lazım az ile yetinmek lazım
Üzüldüğümüz şey sistem değil zaten. Modellerin başta efsane verip sonra bozması. Her sene yaşadığımız bir durum yani
-
son haftaki sistem yok oldu Of ya kış bitti
Kışa girmedik daha Salih Bey.
-
İzmir Merkezde seyirlik kar görme olasiligimiz varmi
Zor
-
denizli haftasonu havada da olsa kar görür mü acaba
Yarın gece ve Pazar günü rakıma göre yer yer kky-kar şeklinde yağışlar görülecek.
-
Ne yani İzmir e hiç kar yok gibi konusuyosun hocam. Biraz daha zaman de geç 400-500 mt üst yerler kar alıcaktır imkanı olan çıksın gelicek hafta.
Ben arkadaşın konumuna göre konuşuyorum.
-
Sinan hocam yağışın kar olucağını nasıl anlıyoruz bu haritadalardan
Yagısın ustundeki beyaz çizgilerden. Çizgi varsa kardır.
-
Sen de dalga geçer gibi yok yok deme be kardeşim anladık
Sürekli cevabını bildiğin soruyu sorma o zaman Salih
-
offf ya izmire kar yokmu noldu yılbaşı sistemi
Yok
-
Son güncelleme tam bizlik. Felç edecek cinsten
.