Kütahya ve Afyon'da yağış yarın kara çevirecek Radar takibi bundan sonra, hangi kütle nereyi vuracak. Hadi hayırlı olsun.
Muhammed Ali tarafından yazılan gönderiler
-
-
off ya izmire kar yokmu acil tahmin
Yok.
-
SOĞUK PERİYODA GİRİYORUZ
Yarın itibariyle bölge genelinde sıcaklıklar kadameli olarak düşüyor. Uzun bir süre ılık havayı unutacağız.
İç kesimlerde ilk ciddi kar;
Afyon ve Kütahya illerimizde Çarşamba günü kky olacak yağış gecesi itibariyle yerini kara bırakacak. Perşembe ve Cuma günü de kar yağışının aralıklarla devam etmesini bekliyorum. Uşak'ta da kar yağışı görülebilir. Ciddi olmasa da örtü oluşabileceğini düşünüyorum. Tarih yaklaştıkça daha net konuşuruz. Asıl bomba sonrasında ama konuşmak için erken
. Kıyılarımızda bile kar görülebilecek potansiyelde bir sistem olabilir. Umarım müthiş şeyler görürüz. Hayırlısı olsun
-
izmirde baya şimşek çakıyor saat kaça kadar devam eder bu bir tahmin varmı
Birkaç saat içinde son bulur.
-
Herkeze iyi geceler bugun pek moralim yok
İyi geceler. Sorun nedir ? Aciklayabilirsin
-
Hayırlı akşamlar herkese. Keyifler yerinde
-
Diyagram bence kötü çıkmış sonunda hepsi yükselişe geçiyor görmüyormusunuz inşallah düzelir diyelim
Sibirya değil burası kış boyunca -10lar üstümüzde kalacak.
-
Hayırlı sabahlar
-
Hayırlı geceler dayı.Uykum var yarın okurum inşallah
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -10'un altına inen pek çok senaryo var. Ortalama -5,-6 bandında. Diyagram gayet güzel.
-
Hocam sistemde günden güne bi kırpılma oluyor sence nasıl olacak genel bi fikrin var mı ?
Aynen biraz can sıkacak gibi. İlerleyen günlerde daha net konuşuruz.
-
-
Eskişehirde saatlerce hafif kar gözüküyor gfsde şimdi size bi sorum var abiler cuma günü kurulum bitiyor sizce haftasonu konyaya gitsem eskişehirde çok şey kaçırır mıyım ona göre plan yapıcam :'D
Asıl kar yağışı hafta içi gözüküyor. Hafta sonu pek bir şey kaçırmassınız diyeyim. Kesin değil ama şu anda gözüken manzara bu.
-
İzmire kar yokmu offfff
Yok
-
valla insanlar cok garip sevdiğim arkadaşlarım instagrama attığım fotoğrafı beğenmemiş 20-30 beğeni aldı toplamda bu da beni üzüyor ya cidden cevremde beni seven cok az insan var ve bi de bu forum tabiki
Takma sen beğeni falan. Varsın sevmesin çok kişi, benim de çevrem çok yok. Önemli değil takma sen.