Geloooooo
Muhammed Ali tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yarın Kıyı kesimlerimiz hafif yağışlı olacak yer yer kuvvetlenebilir ama ciddi bir yağış yok. Asıl yağış Çarşamba günü (günün ilk saatleri ve sabah) , özellikle İzmir ve Manisa çevresi çok kuvvetli yağışlar alabilir. Oraj ihtimali de var.Aydın ve Muğla çevresinde de etkili yağışlar görebiliriz.İç kesimlerde çok ciddi olmasada ortalama bir yağış olacaktır.Bereketli olur inşallah.
-
Nasılsınız dostlar
Çok kötü
-
Uzun süren kurak dönmeden sonunda çıkıyoruz. Bu hafta itibariyle bölge genelimiz yağışa kavuşacak. Ayın 23 , 24'ünde bölge geneli yağış alacak. Özelikle İzmir ve Manisa çevresinde kuvvetli yağışlar olabilir.Yarın daha detaylı bilgi veririm. Ardından 28'i gibi bi dalga daha gelebilir.İç kesimler için kar henüz söz konusu değil, Aralığa kaldı gibi. Bereketli yağışlar olur inşallah.
-
İnşallah bu yıl başında kar yağar kaç yılbaşıdır yağmıyor bilgisi olan var mı olurmu bu sene yılbaşında kar cografyaciburak Efsane-Semih Sarp Özdoğan
Bunu bilmemiz mümkün değil. Sende biliyorsun ki 1.5 ay önceden kimse şu gün kar yağacak mı bilemez. Lütfen böyle sorular sormayalım,sen özelinde değil genel olarak söylüyorum.
-
Hollanda Norveçi yer. Bizde bu maçı alıp play-of'a kalırız. Zor takımlar var play-of'larda dünya kupasına gitmemiz zor.
-
-
arkadaşlar galiba 20 lik yaş dişlerim çıkmaya başlıyor ağrımaya başladı çünkü
Gecmis olsun. Benim 2 tanesi ağrısız çıktı diğer 2'si hala çıkmadı nasıl bişey anlamadım.
-
herkese bir süredir bölgemde pek aktif değildim okul sınav vs. yüzünden şimdi tekrardan devam inşallah
Önümüzdeki hafta içi bölge genelinde pek bir hareketlilik yok. Kıyılarımız da ılık hava hakim.
İç kesimlerde gece sıcaklıkları 0'ın altına düşebilir. Yağış beklenmiyor. Ayın 20'sinden sonra bir hareketlilik gözüküyor. İç Kesimlerimiz sezonun ilk kar yağışıyla tanışabilir. Bol kar yağışlı bereketli bir kış olur inşallah.
-
=D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yoksa Rizespor a mi transfer oluyor orda ne işi var
-
Mac sona erdi
Beşiktaş 1 Trabzonspor 2
Karadeniz fırtınası esmeye devam ediyor.
Karadenizin tek fırtınası RİZEDİR💚💙
-
Tebrikler takım
Yapacak bişe yok fena değildik.
TS zirvede pek sürmez bu oyunla
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Allah'ım lütfen galibiyet 💚💙
-
Kıyı bölgelerimizde olacak AŞIRI YAĞIŞLARA DİKKAT
Yarın kıyı bölgelerimizde aşırı yağış ve oraj bekleniyor
Özellikle İzmir, Aydın ve gece saatlerinde Muğla'da sel riski var.
Yağış çok ciddi, aman dikkat diyelim.
-
Yarın sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü yağış kıyı bölgelerimizden giriş yapıyor. Yer yer kuvvetli yağışlara ve kuvvetli rüzgara dikkat kıyı kesim özellikle.
İlerleyen saatler de ise İç kesimlerimizde de etkili olacaktır yağış. Uşak çevresinde de olabilecek kuvvetli yağışlara dikkat dikkat diyelim. Gece saatlerinden itibaren etkisini azaltıyor sistem Çarşamba günüde hafif yağış geçişleri olabilir.
Bereketli yağışlar olur inşallah.