Önümüzdeki 3 günde Muğla kıyı hattında 140-150 mm civarı YAĞIŞ var dikkatli olunmalı.
Muhammed Ali tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yok abi geçen hafta yendiniz denizliyi. Karıştırdın herhalde.
-
Fenerbahçe evinde Malatya'ya 3-0 kaybetti. Bundan sonra fener için işler iyi gitmeyebilir.
-
Ankaragücü Konyayı 4-3 mağlup etti. Haydi Rizem fırsat bu fırsat tırman yukarılara??
-
Kayseri 0 Trabzon 0
-
3-2 yendik. Bravo RİZEM??
-
İlk yarıyı 1-0 önde kapattık. İyi oynuyoruz haydi RİZEM??
-
Rizespor-Göztepe maçı saat 16.00 da. Haydi Rizem al bu maçı
-
%21,92 Dolu
%78,08 Boş(İSTANBUL)
-
Muhammed Ali Tüfekçi, Lise 1 e gidiyorum. Babam Rize Annem Siirtli. İstanbul'da yaşıyorum. Yaklaşık 1 yıl önce bu siteyi bir YouTube kanalından keşfettim. Çokta sevdim çünkü burası sadece Meteoroloji forumu değil başka pek çok şey konuşup, sohbet edebiliyoruz. Güzel, samimi bir ortam oluşuyor. Tabi ki bende bir kış sevdalısıyım ama soğuk ve karlı bir kış tabi. Bir sevdam daha var o da Çaykur Rizespor??Futbol maçı izlemekten çok keyif alırım. Bu kadar başka yazacak bir şey bulamadım

-
Hayırlı Cumalar herkese.
-
Ya size yazıklar olsun be... 1 tane elde tutulur gol pozisyonu yok onu geçtim yediğimiz gol de ben defansta olsam ben önlerim adam kaç metre koştu 1 kişi önüne geçmedi sonra da vurdu tabi
-
Fena oynamıyoruz bence alırız bu maçı
-
Bu gece saat 23.00 da Tel-aviv - Sivas maçı var. Sivas için yenerse devam yenemesse tamam. Başarılar Sivas
-
Bence bu kadar tepki yeterli daha da artarsa seçim yaparken zor olur.