Muhammed Ali tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ataşehir -2.4 hissedilen - 7
-
Eline sağlık. Hayırlı olsun herkese bu sistem
-
Bu arada yağış hafif olmasına rağmen arablar tutuyor bir kaç saat sonra neler olacak acaba
-
Ataşehir toz yağıyor
-
Yarın Kıyı Ege'de olacak yağışlara dikkat. Yağış özellikle akşam saatlerinde kuvvetli olacaktır.
-
hocam denizli merkez için bi tahmininiz var mı
Denzli merkezi biraz sınırda kalıyor ancak ince bir örtü olabileceğini düşünüyorum.
-
Ataşehir anlık -1 mgm 2 3 derece civarı yazıyordu.
-
ens meteogram nedir hocalarım cevaplayabilirmisiniz
Ecmwf'nin diyagramı gibi düşünebilirsiniz.
-
hocam ens meteogramın tutarlılığı ne kadar bide o çubukların uzun yada kısa olması nasıl yorumlanıyor anlatabilirmisiniz
O mavi çizgiler olabilecek maksimum ve minumum senaryoları gösteriyor bildiğim kadarıyla. Tutarlılığını bilmiyorum.
-
Şimdi tekrar baktım ICON sonraki 5 gün için 7 cm kar vermiş karın tutması konusundaki görüşleriniz nedir?
Karın örtü yapabileceğini düşünmüyorum. Araba ve çim de olabilir belki.
-
Pazar gecesi ve Pazartesi günü Bornova Evka 3 için ECMWF kar göstermiyor fakat GFS kar vermiş hangisine güvenmek daha doğru olur?
Ecmwf de bir bakarsınız akşama verir. Son 72 saatte en iyisi İCON. Ben havada da olsa görebileceğinizi düşünüyorum.
-
sökede yarın yağmur varmı arkadaşlar hocalarım bide kar yağışı bekliyomusunuz söke için
Yarın yağmur var yer yer kuvvetli olabilir. Kar yağışı maalesef konumunuz için zor.
-
meteoroloji günlük tahminde gece soma kırkağaç akhisara yoğun kar verirken gördes çok bulutlu diyo bunun nedeni siklon mu birde gördes olrak pazar pazartesi durum ne olur muhammet ali kardeş
Tahminimde belirttiğim gibi Gördes'te de ince bir örtü bekliyorum. Mgm'yi anlık sıcaklık ve radar takibi yapmanız için öneririm sadece.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tamam bu doğru zaten o gün gündüz sıcaktı akşama doğru sert bir düşüşle kar başladı. Az önce gösterdiğin sıcaklıklarda anormal değişim olmadığı grafikten belli oluyor dedim.