9 derecede kar vermekte çok güzel mantık
Yanlış okuyosun bir kere o derece sıcaklık düşüşü olsa grafiğe açık şekilde yansırdı.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur9 derecede kar vermekte çok güzel mantık
Yanlış okuyosun bir kere o derece sıcaklık düşüşü olsa grafiğe açık şekilde yansırdı.
8 derece vermiş hatta ama görüntü 240 p anlaşılmıyor
O sistemde sabah sıcaktı zaten
Selamunaleykum
Hayırlı günler
Aleykum selam, Hayırlı günler herkese
Mor=Kalın kar örtüsü
Mavi=İnce kar örtüsü
Gri=Havada kar ihtimali
#ErenKISMET sisteminde bölgemizde beklediğim kar kalınlıkları.
Hayırlı geceler herkese.
Kemalpaşa’ya kar yağacak mı?
İhtimal var ama çok bir beklenti olmasın İzmir için yağsa da ciddi bir yağış olmayacaktır.
Ataşehir seyirlik güzel kar var.
Arkadaşlar bir güncellemeyle sevinip bir güncellemeyle üzülmek olmaz. Daha vade var değişim olabilir. Hayırlısı bakalım. Bu arada Hatay'a az da olsa kar verdi.
manisa gördes rakım 640 15 ocaktan fazla bir kar alma imkanı var mı teşekkür
Evet ihtimal var ama zaman da var olumlu, olumsuz gelişmeler oldukça bilgilendireceğim.
Aydın köşk 400 rakım için bir birikim ihtimali varmı 18 ocak da çok az çatılar beyazladı 28 ocak da çok yağdı ama yerler yaş olduğu için birekmedi
Daha vakit var. Şimdi cevaplamam doğru olmaz ama ben az da olsa kar yağışı bekliyorum.
Önümüzde ki gelecek sistem hakkında kısa bir değerlendirme..
Öncelikle kıyılarımız için şuan net bir şey söylemek mümkün değil ama havada da olsa kıyılarımızda da kar yağışı görebileceğimizi düşünüyorum. Dediğim gibi net değil değişime açık. Hiç görememe ihtimali de var.
İç kesimlerimize bakacak olursak, Kütahya ve Afyon illerimiz şanslı diyebiliriz güzel bir kar yağışı ve tatmin edici bir örtü bekliyorum. Vakit yaklaştıkça buradan bilgilendirmeye devam edeceğim.
Benden bu kadar. Devam edebilecek arkadaş varsa güzel olur. Hayırlı geceler diliyorum.