Tomas Tunayı da yanına al ve bir daha gelme Rizeye.
Muhammed Ali tarafından yazılan gönderiler
-
-
Son 10 dakika heyecan bastı
-
26 Aralık'ta bölgemize yağış geliyor. Şimdilik daha çok kıyı Ege'de etkili gözüküyor. Vade yaklaşınca detayları paylaşacağım.
-
Karadeniz derbisi bugün saat 16.00'da.
Haydi RİZEM bu maç bizde??
-
@aytekin senin düşüncene göre her şey kader. O zaman hiç bir şeye dua etmeyelim kaderde ne varsa odur diyip geçelim mi? Yanlış kader anlayışı bu. Saygılar
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Ziraat Türkiye Kupasında son 16 eşleşmeleri belli oldu. Maalesef Rizemin rakibi zorlu. Ama inancım tam??
-
Dün Galatasaraydan sonra şimdi Fenerbahçe Karacabeyi Tek golle mağlup etti o gol ise Fenerbahçeden değil kendi kalesine..
-
Şu ZTK yi Rizem alsa, ordan da Avrupa elemeleri geçip gruplara kalsak... Çok mu be
-
%21,83 Dolu
%78,17 Boş
(İSTANBUL) Düne göre %0,13 lük artış yaşandı
-
Muhammed Ali birde arada benim kanser eden takımımın gollerinden atta bakalım
Allah'tan
sever Rize severim
tamamdır abi
Karşıma çıktıkça atarım inşallah.
-
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu gece de, bugün Eskişehire attığımız harika golü izleyelim.
-
Gerçekten çok ilginç. Galatasaray 3.lig takımı Darıca Gençlerbirliği karşısında 1-0 önde ve golüde penaltıdan buldu. Belki de penaltı olmasa.... Dakika 91
-
Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal:
Ben çok uğraşıyorum hiç değilse nüfus kağıdında Rize yazanlar Rizesporlu olsun. Bunu her seferinde söylüyorum ama hala nüfus kağıdında Rize yazan birçok kişi bir başka takımın peşinde.
-
O doğru değilmiş Eskişehirspor tasarrufa gitmiş forma değiştirmeyi yasaklamışlar
The content cannot be displayed because it is no longer available. Sonra verdi, forma samudio'da
-
Gs maçı var mı Muhammed Ali varsa hangi kanal ve saat sana zahmet soykeyebilirmisin
Bugün saat 21.00 da Darıca Gençlerbirliği ile ZTK maçı var. A spor'da yayımlanacak.
İnşallah ZTK Şampiyonu Çaykur Rizespor