Muhammed Ali tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
kısa kollu takılmak iyi geldi

-
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
SAGO'nun en iyi albümü olabilir.
-
-
yüksek basınç
-
kriminoloji
-
🫡 Bunun 8500 yok mu

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. buyur baskan ben 85.000 veriyim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Muazzam bir senaryo
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gem diyagramıda aynı şekilde.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 9 ocak civarı düşüş göze çarpıyor .
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Devami olsa inermiydi
İngiltere'nin kuzeydoğusunda ki AB yi kaldırmamız lazım.
-
iconu anlayamadım bir türlü iki saattir bakiyom ama anlayamadım bilenler açıklayabilir mi
pek iyi değil parazit var azor kafayı sokamadı.