Akşam maç var
Henry Ford tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam çekmeköy-madenler ne kadar alır ?
-
11:30 da eurosport 1 de avustralya açık erkekler finali var izlemek isteyenlere duyurulur.
-
Bugün yakın bir arkadaşımın benle arkadaşlığı kestiği haberini aldım neden diye sorduğumda cevap bile veremedi çok ilginç insanlar var ya
çok
-
-
3.doz aşı tanımlanmış bana sizce gidip olmalı mıyım 21 yasındayım ve kronik bir hastaligim yok.
-
arkadaşlar gözlüğün sapı koptu da optikcide değiştirmek çok maliyetli oluyor dendi bildiğiniz iyi bir gözlük tamircisi var mıdır istanbulda başına daha önce böyle bişey gelen oldu mu ? ( yeni gözlük almayı düşünmüyorum malum bu kurdan ve fiyatlardan dolayı
) -
valla insanlar cok garip sevdiğim arkadaşlarım instagrama attığım fotoğrafı beğenmemiş 20-30 beğeni aldı toplamda bu da beni üzüyor ya cidden cevremde beni seven cok az insan var ve bi de bu forum tabikii
-
Çok yakın arkadaşım yok çevremde bu forum en yakın dostum oldu siz en yakın dostum oldunuz teşekkür ediyorum hepinize :olumlu:
-
Şahsen ümraniyeye hiç hissetmedim üstelik yatakta yatıyodum
-
fena geliyor gibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu adam kimdir ?
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Ne güzel işte kaçırdığın anlık pozisyonları tekrar izlersin.

dijitürk nefretimdir ya

-
arkadaslar dijitürkteki trt yayını 7 saniye geç geliyor ulusal yayına göre onu fark ettim mutfakta uydu yayını var orda 7 saniye ileride trt yayını çok garip cidden :D2