cok kötü bir maç oluyor zaman kaybından baska bir sey değil.
Henry Ford tarafından yazılan gönderiler
-
-
sıkıcı mac oluyor
-
Elbette, böyle turnuvalar kaçmaz.
bence de bütün maçları izlemeye çalışacağım ben de euro2020 deki bakalım kaç maçı kaçıracağım hazır finallerim de bitti sınav derdim yok full futbola odaklanacağım.
-
Bugünkü maçları izleyecek misiniz ?
-
Bugünkü maçlar sırasıyla :
16:00 Galler - İsvicre
19:00 Finlandiya - Danimarka
22:00 Belçika - Rusya
Hepsini izleyeceğim maç kaçırmak yok euro2020 de

-
Yarın İçin Moda Girelim
Galler maçı Cumartesi Günü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. giremiyorum moda falan malesef kimsenin umrunda değil maç afedersiniz ve bu beni çok üzüyor

-
bu yıl çok konuşulmuyor turnuva turnuvaya beklenen ilgi azaldı galiba euro 2016 yı hatırlarım da 2-3 ay öncesinden konuşmaya başlarlardı ayrıca çevrem yarın maçın olacağını bilmiyor benden öğrendi hepsi cidden üzücü bir durum bence

-
https://www.trtspor.com.tr/euro2020/haber…kanallar-234319
Neredeyse her maç trt 1 de yayınlanacak burdan gün gün hangi maçlar hangi kanalda bakabilirsiniz
-
Abim be valla seninle izleyesim geldi maçları
valla dostum pandemi olmasa dısarda bulusup izlerdik cidden
-
Yine de tek başına izleme derim madem ihtiyaç duyuyorsun.
Görüştüğün bir kaç arkadaş ile yine de bakma imkanın var.Az dikkat ederek gülerek neşe içinde bakabilirsin abim.
herkes cekiniyor ya gelmeye ve herkes planları yapmıs yani olan oldu

-
Kimse ses vermedi,demekki ucu hala acik bir konu (izin,yasaklar,alan,kapasite vsvs)
valla hocam olsa iyi olur ya evde tek başıma izlemek istemiyorum

-
euro 2020 yi dev ekranda vericek bi yer biliyor musunuz var mı ?
-
pandemi malesef izleme alıskanlıklarımızı da etkileyecek gibi eskiden arkadaşlarla buluşup izlerdik maçları daha bi güzel olurdu şimdi tek başımıza izleyicez
-
Zaman geçmiyor son 2 saat…
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
BASARILAR EFES