bizim üniversitede tatil etti simdi yarını
Henry Ford tarafından yazılan gönderiler
- 

- 
					Doğru mu bu azalması gerekmez miydi aksama dogru ? The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
					Yavas yavaş etkisini azaltmaya başlıyor yağış bence daha bir can kaybı olmaz inşallah . 
- 
					ben nasıl kendi rütbemi yükseltebilirim bilen var mı ? 
- 
					Şahsen ümraniyeye hiç hissetmedim üstelik yatakta yatıyodum 
- 
					1 dolgum çıktı. Yaptım. Şu an başkası ağrıyor. 2 diş ağrım var şu an. Çekilmiyor. en korktugum sey basıma gelcek galiba ya 20 lik yaş diş çekimi… 
- 
					arkadaşlar galiba 20 lik yaş dişlerim çıkmaya başlıyor ağrımaya başladı çünkü  
- 
					Aynı şey bende de var canım hocam her şeyi kendi cevap anahtarındaki gibi olsun istediği için 90'lık kağıdım 67 oldu 😒 ben 90 bekleyip 30 almıs adamım o yüzden her şey mümkün 
- 
					Merhaba sonunda vize haftam bitti biraz kafalar rahatladi ama kötü gecti çoğu sınavım sonuçları göreceğiz. 
- 
					1 vizem bitti kaldı geriye 5 vize geçmek bilmiyor valla  
- 

- 
					Oyun oyna PC den veya film izle benimde matematik sınavım var valla çok geriyor ya bi de en zorlandıgım derslerden biri bakalım kalmam umarım 
- 
					yarınki sınav heyecanımı gecirmek icin neler yapabilirim dostlar aşırı stresliyim yardımınıza ihtiyacım var 
- 
					Vizeler başlıyor pazartesi günü haydi hayırlısı… 
- 
					Başım ağrıdı resmen rüzgardan