İstanbul diyagramının Tokata ne faydası olabilir
çok faydası var. Eğer diyagram istanbulda tutarsizsa tokat için de tutarsız olacaktir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİstanbul diyagramının Tokata ne faydası olabilir
çok faydası var. Eğer diyagram istanbulda tutarsizsa tokat için de tutarsız olacaktir
Bu arada GFS Paralelin aynısını vermiş + İstanbula o kadar yoğun kar verdi diyagramda farklı
Kral bu iyi mi tokat adına ne dersin
gg olduk
Kral ne olacak bu iş ya bıktık abi
Batilaya Batilaya İtalya'ya verecek utanmasa gfs bence Ecfm görelim ben Ecfm kısa vadede gfs çok iyi
Ecm de çöp çıkar umut yok
Ben artık ümidimi kestim turkiyenin her yeri sevinsin biz üzülelim resim bekliyorum... Ne diyim
la öğlen 1 metre veriyordun 5 saate Ne değişti abi ya ne değişti? Madem fazla bir halt olmayacak ne diye 1 metrediyorsun? Ulan gfs moral bırakmadın be
tokat olarak ben ağzımın payını aldım bundan böyle model takip etmeyecegm. Yeter ulan yeterrrtttt. Hep.mutlu ediyor sonra üzüyor.
bu batilar marmara ve bati karadeniz sevinir ben izlerim alıştık artık. Soğuğu biz çekeriz. Yeter ulan yeter
Batilasin diyenler kına yaksın. Bir kez olsun yüzüm gülmedi
Tokat adına kestane ötesi berbat güncelleme oldu. Ben umudumu yitirdim 10 cm ancak görürüz
Buluşuruz abi
La 1 metre karin içinde yerlerde yuvarlanacam yaaa 1 metre diyor şaka gibi süper beee
Halitaydemir Berkayucurum60 metreleri hazırlayın
Akiyoz mu kar yağınca bi buluşak gardaşlarım
60 cm vermiş turuncu
Tokat ne olur
Tokat ne olur acaba?
abi hiç birşey olmaz soğuk çekileceği için
Havada göreydik iyiydi şimdi 15 şubata kadar boş:(