Merhaba ben Tokat Merkezden yeni katıldım foruma. İnşallah iyi zamanlar geçiririz. Şu an Tokat'ta baya yağmur var ve sabah 17 derece olan hava şu an 4 dereceye düştü acaba bugün kar yağabilir mi dostlar ?
bu arada hoş geldin dostum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMerhaba ben Tokat Merkezden yeni katıldım foruma. İnşallah iyi zamanlar geçiririz. Şu an Tokat'ta baya yağmur var ve sabah 17 derece olan hava şu an 4 dereceye düştü acaba bugün kar yağabilir mi dostlar ?
bu arada hoş geldin dostum
Sabah kalktığında her yer bembeyaz olur gibi inşallah
Inşallah dostum
Merhaba ben Tokat Merkezden yeni katıldım foruma. İnşallah iyi zamanlar geçiririz. Şu an Tokat'ta baya yağmur var ve sabah 17 derece olan hava şu an 4 dereceye düştü acaba bugün kar yağabilir mi dostlar ?
Bu akşam kar yok sonraki sistemler de eriyor ben de Tokatliyim. Bu güncelleme tokattaki yağışları yok etmiş ama degisebilir
Orta karadeniz adına sistem eridimi
Sistemin s'si kalmadı. Istanbul coşar biz seyrederiz. Yağış yok Tokat olarak. Kurak kupkuru günler bizi bekliyor. Yağışı tamamen kesmis
kuru soğuk var bölgem adına kar mar yok. Yeter artık beee yeter
kıyılar için yağış mükemmel iç kesimler berbat
Böyle olacağını biliyordum geçmiş olsun
Akşam guncellemesi Tokat adına berbat ilerliyor
Tokat yağış etkisiyle saat 15.30da 17 derece olan sıcaklık 6 dereceye indi
yağışlarda artış var
Ne dersin ne zaman baslar? En yoğun kari 17si göreceğiz herhalde sokağa çıkma yasağında
Eyy Karadeniz kışlıklar hazır mıııı Ocak ayındada yazdan çıkamadığımız için çoğumuz yazlıkları kaldırmamışızdır bilee tekrardan soruyorum kışlıklar hazır mıııı
Haziiiiiirrrr
Sayın Can Hocam bu 14-15 Ocak sistemi mi? 17-18 için geçerli mi?
Ben de Can üstadimizdan Tokat yorumu alayım eğer uygunsa..
karadeniz çok sessizsin. Nasıl gidiyor kıyılar iç kesimler güzel kar alıyor mu?