The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hocam profilde bulunan rakım evimin bulunduğu Aksaray rakımı ancak şuan sınavlarımı vermek üzere Tekirdağ'da bulunuyorum ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hocam profilde bulunan rakım evimin bulunduğu Aksaray rakımı ancak şuan sınavlarımı vermek üzere Tekirdağ'da bulunuyorum ![]()
Arkadaşlar Tekirdağ'da durumlar neler varmı kar yağışı hava 3 derece şuan
Castiello68 hoş geldin reis
Hoşbulduk agam
Hoşgeldin abim.Bizlerde sizleri seviyoruz..
Masaallah doktor olacağız desene sen şuna 👏
Başarılar
Hocam inşallah ya çok zorlanıyorum bütlere kaldım Tekirdağ soğuk bi bakayım dedim birde ne göreyim unutlmamışım. 🙏
Castiello68 ustam yok ama esprili mesajlarından iki adet aldım geldim arşivden
Bunlarda 2021 den Şubat ayından
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hocammm. Çok duygulandım unutulmamak akıllarda güzel kalmak beni mutlu etti. Üniversite ile uğraşıyorum tıp bölümü okumak zor. Çok teşekkür ediyorum sizleri çok seviyorum
Tekirdağ merkez olarak kar yağışı alma ihtimalimiz nedir ?
Trakya'da internet icat edilmedi sanırım çok sessiz konu :D
Tekirdağ'da üniversite okumak bir kar sever için işkence... Çaresizce olanları izliyoruz..
İnşallah özlenen yağışlar sizinle ve tüm arkadaşlarla olsun.
Boş gecmeyiz Allah'ın izniyle
Hep bir şeyi savunuyorum bu aralar, "İyi şeyler de kötü şeyler gibi aniden olur" Bir bakmışız bir sabah ECMWF bütün trakya bölgesine yoğun kar vermiş..
Namık Kemal Üniversitesini yazmakla çok büyük hata etmişim bir kar sever olarak..
Trakya bölgesinin bu sessizliği beni derinden yaralıyor. Kalbimin acıdığını hissediyorum.
21 Ocak ile 30 Ocak arası Edirne de kalacağım. Umarım o balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı hava dalgası bana denk gelir :D
Gelir değil mi canım hocam ? :D
Gerçek hayatta sınıftaki 66 kişiden sadece 1 kişi doğum günümü kutladı. Burada ise beni gerçekte tanımayan birçok insandan güzel sözler duymak beni oldukça duygulandırdı. İyi bu forumun bir parçasıyım, bu ailenin bir ferdiyim.
Arkadaşlar iyi akşamlar. Son değerlendirmelere göre Tekirdağ merkez kar yağışı alır mı merak ediyorum. İstanbul şanslı gibi ama Tekirdağ bilemedim
Bakalım ayın 8i gibi ortalık karışacak mı ? :D
hayalde olsa güzeldi.