Abilerim, arkadaşlarım. Rahatsız olan varsa inanılmaz şekilde anlayış ile karşılar bu işe direk son verebilirim. Son zamanlarda baya bir yanlızım. Onca kalabalığa rağmen aşırı yanlızım. Burada isyan konusu olunca bir burda dönüyorum içimi öyle böyle. Bu aralar böyle fazla olduğuna bakmayın. Herkes gibi bende alışacağım yokluğa. İyi geceler tekrar destek için teşekkürler. Buradaki ailem ❤️
Castiello68 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Vefat mı etti ? Yoksa gitti de senmi o günü öyle ilan ettin?
Yanlış bir şey yazmayalım.
Abi trafik kazası
-
Yapma ya. Kucuklukten veri birlikte olduysaniz zor iş. Ne zaman vefat etti ?
21 Şubat 2020
-
Bende 7 senelik ilişki bitirdim.
Sevenler değil kaderinde olanlar yaşıyor bu aşk olayını sanırım.
-
Kaç sene yaninda kaldi ?
Kim ? Onu soruyorsan benim ilk aşkım. 6 senelik bir ilişkimiz oldu beraber büyüdük.
-
Dostum psikolojin bozuk valla. Cidden bir psikiyatriste git. Boyle olmaz. Başka arkadaşlarin yok mu ? Onlarla takıl. Onu aklindan çıkarabilecek aktiviteler yap. Hep aklina getirirsen daha da uzulecen. Yazik sana
Gece gelen ani hüzün ve özlem atakları diyelim. Çaresine bakmaya çalışıyorum. Antidepresan fln çözeceğiz ?
-
Herkes'te bir Esra vardır.
Yarın mezarına bir adet gül bırakmaya gideceğim abi. Saygılar iyi geceler
-
Abi ben kalbimin ağırlığını taşıyamıyorum. Biliyor musun ? Yokluğu öyle ağır geliyor ki sevdiğimin, Saçım, sakalım, kaşım kaç senedir döküldü bir daha çıkmadı. Çok denedim önüne geçmeyi tabi. Ama beceremedim. Olsun, vardır bir hayır.
-
İyi geceler forum. Sanada iyi geceler gülüm. ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Biz neciyiz yav
Ben kalbi kırıklardanım abim.
-
bu arada Esra fena ayıp ettin. Alacağın olsun.
-
UsTaD Abi dur. Benim tek isyanım kalp kırıklığı. Valla siyaset falan işim olmaz. Esramı verin bana sonra mezara koyun sorun değil. Öyle yani kapatma burayı. Yazacak konuşacak kimsem yok buradan başka..
-
İstanbul’a görsel kar,Karadenize yoğun kar geliyor..
İstanbul'a örtülü kar ihtimali nedir hocam ?
-
Soğuk yeterli olursa vade yaklaştıkça siklonlar ardı ardına patlar. Bu konuda çok deneyim sahibi olduk ister istemez. Hayırlısı
-
Biz ne izliyoruz böyle ya ??♂️?