Soğuklar adeta kırbaç gibi üstümüze geliyor ama gelirken çok güç kaybetti. İkinci salınım daha kuvvetli olacak değil mi ?
Castiello68 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
240h nerede ula ??
-
-
Kışı bitiren bitirene. Şu an üstümüzde ki soğuklar inse EFSANE nedir ve nasıl yaşanır onu görebilirdik.
-
Bu geceki gfs takibi bu şekil sonlandırdım..
İyi geceler kalbi kırık dostlarım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gfs bizi bu hale sokacak arkadaşlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kim bilir hayatına kaç tane Afrika atağı sıkıştırdın gfs..
-
Azorun üstümüze yatmasını bu şekilde izliyorum..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bakim geloo mu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gelen birşey yok abim
-
ben bir şey göremedim ?
Sanırım azor hafiften başını sol üste attı ya ondan bahsetti arkadaş.
-
yok azor üstümüze yatacak azir aatokten bir daha yükselecek. Yani durum iyi değil dostum. Kaçti büyük balık
Bu kaçan 2 yada 3 balina. Sağlık olsun
-
Harunsalman 210. Saat itibariyle azorun çok sert şekilde kuzey-batı yönüne yükselmesi mümkün mü ?
-
Açıkçası ben çok olumlu görmüyorum bu işin sonunu. Artık Mart ayını konuşuyoruz kar yağışı için beklenenden daha çok şansa ihtiyacımız olacaktır.
-
Azor çok yaygın ve kuvvetli soğukları yok ediyor adeta.
-
Tekrar kar yağışı takibi yapabilecek miydik..? Cevabı çok değil 5 gün sonra