Bizde hava 0 derece kar yoğun.
Castiello68 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arnavutköy sarı kütle..
-
Poyraazzzz bizi bitirdin beeee sıcaklık bir türlü düşmedi yetteeeerrrrrr
Tek derdimiz bu olsun.
-
Kar geldide yar eksik be başkan. Sinan
İyi geceler forum...
-
Arkadaşlar gerekse özel adreslerimden gerekse buradan bana serzenişlerde bulundunuz. İnanmadınız. Sorun değil. Kimse inanmak zorunda değil. Ancak yalan hayatımda asla yapmadığım ilk şeydir. Canınız sağolsun. Şu an MGM den arnavutköy için yağış miktarına bakarsanız 33.7mm göreceksiniz. 1mm 0.9/1.2cm ye denk gelir. Ben 1.2 den hesap edeceğim çünkü burada kar olarak başladı ve hiç erimesi. Hava hiç 0 derecenin üstüne çıkmadı. 33.7x1.2=40.44 cm yapar arkadaşlar. Zaten sizlere burada belirttiğim gibi 50 cm kar yağdı demedim. Biriken yerlere 50 santim olmuştur dedim. Yanlış anlaşıldıysam affola. Hakkınızı helal edin. İyi geceler ?☃️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Salı günü uygun aslında 2015 gibi. Rüzgar yönüde güzel
Hocam valla biliyorsun. Herşey 24 saat içinde değişiyor.
-
Anadolu yakası sahilleri bu yağışla eğer 3cm'yi yakalarsa tahminin ilk kısmını yüksek başarıyla tutturmuş olurum :D
Senin tahmin tutalı baya oldu ama sen bilirsin
-
2015 gibi sık dekler olsa istanbul komple kar alır. Ama sık olmazsa artık şans lazım.
Modellerde sık gözükmüyor reis
-
Kalbimiz kırılmasın be Bose41
-
1 derece icin deger miydi be
?
-
Ümraniye dek vurur mu bu sistemde?
Vurur
-
Arkadaşlar..
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Bana inanmıyor olabilirsiniz ama dışarıda en az 30-35cm var en az
-
Arkadaşlar..
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
CAN abi hala durmuyor maşallah kar
-
Allah O'dur ki, rüzgârları gönderir, bunlar da bulutu kaldırır. Derken, Allah onu gökte dilediği gibi yayar ve parça parça eder; nihayet arasından yağmurun çıktığını görürsün. Allah dilediği kullarına yağmuru nasip edince, onlar seviniverirler.
﴾43﴿
Görmez misin ki, Allah bulutları yürütür, sonra onları birleştirir, sonra onları üst üste binip yoğunlaşmış bulut kümesi haline getirir. Bu sırada bulut aralıklarından çakan şimşeği görürsün; gökten, oradaki bulut dağlarından dolu yağdırır da bunu dilediğine isabet ettirir, dilediğinden de onu uzaklaştırır, bu arada şimşeğinin parıltısı neredeyse gözleri kör edecek.Herşey Allahın elinde dostlar. İsyan etmeye gerek yok. İnşallah önümüzdeki sistem daha tatmin eder boğaz çevresini..