Castiello68 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Çaylar....
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Devam.... Sinan başkanım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
İyi seyirler
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Üzgün kardan adam..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Konumum kopuyor an itibariyle. Elhamdülillah
-
Beklentiyi yukarıya çeksinler şuan değil bu gece itibariyle..
18:00 saat itibariyle - 26 lik ve akşam soguma sı devrede olacak. Tipi şekli iri taneli kum fırtanasına dönüşür gece - 28 ler dogru ilerledikçe
?️?????️?️
-
-
Kİm bu?
Abi benim..
-
Bi zahmet normal olsun Arnavutköydesin.
Onur. Kral valla üzüldüm adınıza. Ama İstanbul sahil kesimi hariç iyi kar aldı. Avrupa yakası tamamı aldı kar. Sadece Anadolu yakası sorun yaşadı. İnşallah dek yağışları kapatır arayı.
-
Hava sicak olmasaydı beklenenden daha fazla örtü olurdu. Yerler erimiş kar vıcık vıcık. Çimenlerde 15-20 cm var örtü.
Bende herşey normal hocam. Videoda attım ordan bakabilirsiniz.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
MGM dek şov olacak demiş
-
Arnavutköy çok yoğun çok yoğun kar ???