tek dileğim 15 ocak sistemini geçmesi başka bir şey beklemiyorum
Çok rahat geçer inşallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturtek dileğim 15 ocak sistemini geçmesi başka bir şey beklemiyorum
Çok rahat geçer inşallah
Sana Güveniyorum o sistemin canavar hali gelsin inşallah. :alkıs:
Teşekkürler abi. Tek istediğim ülkemin her tarafı kar yağışına doysun. Havalar nasıl olursa olsun, Havamız güzel olsun İnşallah
Arkadaşlar merhaba. İnşallah bu akşam ECMWF sistemi daha güçlü yapacak. (İçime doğdu) Paylaşım bende umarım uğurlu gelir elim. Tek istediğim ( ) leri eksik etmeyin. Destek vermeniz benim için önemli Teşekkürler :okey:
Şimdi bir yere kafaya göre harita atmak ile olmaz. O yerin karış karış özelliklerini bilmek gezmek görmek daha nesneldir. O Yüzden 3.5 sene yaklaşık Arnavutköyde zamanı geçmiş birisi olarak arnavutköyün en tehlikeli yeri Merkezi ve çevresidir kar açısından bir de hadımköyün toki tarafları kışla tarafı. diğer yerlerden bahçayış dursunköy biraz çukurdadır. Yine aynı şekilde bolluca imrahor boğazköy biraz çukurda kaldığı için daha az kar alabilir.
Tehlike derken iyi yönden demi :d ?
Arnavutköy bolluca ve boğazköy biraz alçak bir yerdir. O yüzden Merkez ve hacımaçlı haraççı bahçayış hadımköy sazlıbosna tarafları bir tık daha her daim öndedir. Bu her siklonik etkili karda gözlemlenmiştir.
^yıl kaldıysan kesin bilirsin buraları. Ben mustafa kemal paşa tarafında oturuyorum. Yani Arnavutköyün en yüksek yerlerinden birinde.
Castiello68 kardeşim Arnavutköy tamamında 3 sene çalıştım. Bu attığım dek yağışları tablosu deklerde arnavutköy ,hadımköy,beylikdüzü sultangazi abipler, büyükçekmece tepecik tarafları ikitelli başakşehir (özellikle kayaşehir fenertepe tarafları) ve terkos ile sarıyerin karadeniz kıyılara biraz yakın yerler güzel dek alabilir. O anki şartlara bağlı.
Abi çok haklısın. Ama ben daha çok bekliyorum şahsen kendi bölgeme. Allah daha çok versin abi :D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tablom bu hatta dekler hariç sadece 20 sine kadar olan tablo dekleri de eklersek şöyle 40 cm zorlar gibi.
Arnavutköy daha fazla alır hocam.
Ben konumum için korkmuyorum ama sahillerde sorun olmaz inşallah
Hahahaha haklısın abi
ECM'de 3-5 tane görsel atıyorsun güncelleme bitiyor olmaz öyle şey :D
Benden tam 5005 puan gelecek bu akşam için
Bu akşamki ecm içinde olmaz mı
Bu şekil ecm bekliyoruz.
Hayırlı günler herkese.
Hoşgeldin kral
Bismillahirrahmanirrahim ?️??
(ECMWF akşam bende inşallah)
Süründüren 2 şey vardır;