Castiello68 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arkadaşlar merhaba. ECMWF yarın sabah istediğimizi çok net VERECEK! sebebini merak edenlere kanıt olarak elimde inanılmaz bir belge var onu atacağım..
Evet beyler ne dedik ? Benim taciz ve tehditler işe yaramış ecm ye
-
Pazar günü için sorun var mı ?
-
Ecmf terbiye etmeni istiyoz
Akşama bende inşallah
-
Peki GFS sistem tahminlerinde haklı çıkarsa yine aynısını söyler misiniz?.
Gfs bizi bu zamana kadar çok aldattı. Şaka ile karışık isyanda bulundum. Kasma gül geç reis
-
Ecm döndü mü efsane geliyor diyebiliriz.
Elhamdülillah
-
Gfs..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gfs istikrar göstermiş. Ecm net dönecek
-
Gol pozisyonu var
-
Haydi gfs üzme bizi yap şovunu
-
CAN abim ve diğer hocalarımız.. lütfen bu güncellemeyi çok daha açık yorumlayın. Şu an her yerden negatif enerji akıyor. Hayırlısı ülkemiz için neyse o olsun. Bismillah
-
İcon soğukları düzeltmiş
-
Arkadaşlar bu güncellemeden önce birkaç şey belirtmek istiyorum. Öncelikle heyecan yapmaya gerek yok şimdi vardır yarın yoktur sanki 300 saattir takip ediyoruz. Ve lütfen kar kesin yağacak diye eldiven bot fln çıkarmayın belli olmaz kuş falan olur belki sistem. Kendinizi asla kaptırmayın kalbi kırılan siz olursunuz..(sabahtan beri eldivenleri arıyorum evde az önce annem dövdü. Birde 40lı 2 tane 3ü bir arada satın aldım kar yağarken içmek için)
-
Abim bugün zaten elim uğurlu gelmedi ya
-
Sevim goş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.