ECM de çok batılı veriyor birkaç çıktıdır. Hayırlısı olsun ülkemiz adına bu saatten sonra edilecek tek dua bu olmalı.
Castiello68 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam acıtasyona gerek yok zaten gerekli arkadaşların rütbelerini yükselteceğimi söyledim. Sakin ol :D
Abi yapma böyle oturup ağlıyorum. Duygusal bir kar tanesi oldum
-
Aslinda konu yorumlama ile ilgili değil dostum. Herjes başka konuşuyor kimse bir şey anlamiyor. Yoksa sen çok eğlenceli biriydin.
Gerçekten tek amacım buydu. Burda vakit geçirmek inanılmaz hoşuma gidiyor ama kurunun yanında yaşta yanıyor. Sağlık olsun
-
Paylaşacak varmı
aslında ben çok istekliydim ama heves mi kaldı ? Biraz daha pişmemiz isteniyor pişeriz..
-
-
Beklenti nedir başkanım ?
-
Güzel bir haber...
Ecmwf ana çıktı öğle güncellemesinde 90h son saat bu saatte doğulama mevcut.
Ecmwf eps öğle çıktısı son saat 144h sistemi gfsnin dediğine getirmiş ve kar vermiş kuzey kesimlere. Büyük ihtimalle akşam ecmwf ana çıktının dönme ihtimali yüksek.
Gfsnin öğle 144teki sabaha göre olan kuzeyli tutumu biraz daha güneye indirgenecek tekrardan ve bu eps öğle çıktısında azor biraz daha doğulu sistemi dönüş hareketiyle yine gfs gibi vereceğini düşünüyorum akşam çıktıları şimdiden heyecan yarattı bende.
İnşallah Hocam inşallah
-
Bu arada CAN abim. Sistem yaklaştıkça takip eden sayısı artacaktır. Haliyle yorumlar kural dışına çıkacaktır. Sistem geçinçe bari açsanız bizlerde yorum yaparak öğrensek ?
-
Arkadaşlar gerçekten Nasipten öteye yol yok. Belki bir efsaneye tanıklık ediyoruz. Yada basit bir sistemi kovalıyoruz. Bu işin zevki burada aslında. Şükredelim bence devamı bir şekilde gelir.
-
İstanbul için kötü bir güncelleme olsa bile ülke için süper oldu. Hayırlısı olsun
-
Vallahi ben şahsen kendimi kuzey kutbunda gibi hissediyorum 
Kar haritası olarak Anadol uyakası 50cm Avrupa 17..
-
Eleykümselam başkanım. Soğuklar bi bize yaramadı yine..
-
İskandinav bastı gidiyor. Efsane çıkacak.
Pozitif enerji.. hoşgeldin reis
-
İtalya'nın güneyindeki 1015 doğulamasını beklediğimiz siklon değil mi ?
-
Şu İtalya'da oluşacak siklon beni çok korkutuyor. Okyanustan kurtulup gölde boğulmayız inşallah..