Castiello68 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İtalya'ya bak adamlar -16 aldı tepelerine saatlerce durdu
-
İlk sistemi İtalya kaptı gibi görünüyor.
-
Peki soğuklar ? soğukta herhangi bir sorun yok değil mi ? öğlene göre güçsüz gibi geldi bana nacizane.
-
Azor sabaha göre çok daha cesaretli yükseliyor. sebebi nedir ?
-
Azora bak be koçum benim kim tutar seni
-
Arkadaşlar merhaba. öğlenki güncellemede soğuklar daha güçlü ike akşam güncellemesinde biraz azalma mı var ? atayım modelleri hemen
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bu sabahki -32 derece gözüküyor. alttaki ise -28 de merakımdan soruyorum. teşekkürler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GELİYYYOOOORRRRR SIKI TUTUNUN
-
Bölge değil soğuklar bir tık daha iyi olacak anlamında dedim ben

Valla bu öğlenki çıktının daha iyisi nasıl olacak acaba hep birlikte göreceiz.
-
Hafif hafif batılı geliyor

İtalya ya gitmez inşallah
-
CAN abi sen yokken kendi imkanlarım ile birşeyler paylaşmaya çalıştım yanlışım varsa affola. ileride bende paylaşım yapmak isterim.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 120h
-
Sinan Doğulu mu geliyor ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Daha Çok Göster

deme abim.. bak fena oluyorum ben öyle olunca :d