Ayın 17 si gibi o morluklar bilin bakalım nereye inecek ??
Castiello68 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sahillerde hiç KKY bile göremeyen kesimler dışında genel olarak başarılı bir tahmin oldu. Hiç kar vermeyen modeller özellikle de son 6 saatte dönmeyi tercih eden GFS ye buradan selamlar ?
Konumum ciddi bir kar yağışı alıyor. Hava 0.3 derece. Ne kadar bu şekilde devam etmesi tahmin ediliyor?
-
Yok abi ben dayanamıyorum şeytan diyor giy montu in kapıya
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Kar şiddeti harika bayıldım ?
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Arnavutköy yağış arttı kaldırımlar ve araba üstleri beyaz
-
Arnavutköy yeni 0.5 e düştü. Kar ince ama sık yağıyor. Sanırım tutmaz.. bu gece yağış var mı ?
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Belirtmek isterim ki şu anda yağış videodakinden çok daha hızlı ve kuvvetli..
Maşallah
-
Fotoğraf bekliyoruz
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Arnavutköy hava 0.9 kar şiddetleniyor ?
-
Arnavutköy yoğun kar yağışlı ?
-
Yağış çöpe gidiyor o yüzden bir an önce kara dönmesi lazım
Yağmur berekettir. Yağan her damla için şükür gerekirken ne haddimize çöpe gidiyor demek ?
-
Arnavutköy hava 1.8 derece çoğunlukla kar yağışlı..
-
Ancak hava 2.2 derece olduğu için tam olarak kar yağıyor diyemiyorum. Saat kaç gibi herşey uygun olacak ?
-
Konumum %90 kar yağışı döndü ??