The content cannot be displayed because it is no longer available. Şöyle kar göreyim lapa lapa olsa yeter bana örtü de olmasına gerek yok
dün gece bu anı yaşarken rüya gibiydi cidden. Arnavutköy rakım 149
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because it is no longer available. Şöyle kar göreyim lapa lapa olsa yeter bana örtü de olmasına gerek yok
dün gece bu anı yaşarken rüya gibiydi cidden. Arnavutköy rakım 149
acı çekmemden zevk alıyor adam ya CAN :D :D :D :D Ben isyan ediyorum adam gülmüş birde :D :D:D
Hocam Tahmin bizden Takdir Allah'tan yapacak bişey yok. Bir sistem bozdu diye de şahsi fikrim kar sevdamdan vazgeçemem.
"Rıza yolunda biraz cefâ gördük diye, Rahmâna naz mı edeceğiz?" - Musab bin Ûmeyr (R.a)
Maalesef sistemde bozulma var. Eski guzel goruntu kayboldu. Karayelde siklon soguma uyusmasi olmayinca sistem vurkaca donuyor. Yuksek basinc hizli sokulup yagisi kesiyor ve havayi kurutuyor yagis azaliyor. En sansli yer bu durumda bati karadeniz oluyor. En son bu kadar kisa surede degisimi 2012 sisteminde gormustuk. Yine kar var ve Istanbulun bircok ilcesinde cok hafifte olsa ortu olacak gibi. Istanbulun dogusu yine sansli. Avrupa yakasi biraz daha sikintili gozukuyor. Kar yarin aksam baslayacak. Umarim sistem surpriz yapar. Hayirlisi olsun.
Şu hayatta süprizler hep mutluları daha çok mutlu etti. biz yine mutsuz kaldık hocam.
CAN abim çok haklı. Sıcaklık uygun gelen her yağış kar olarak düşecek zaten radarı kâle alalım
CAN Ecmwf güzel bir çıktı çıkartsa keşke Avrupa yakası için
Aynı hızda devam ediyor. Sabaha kadar devam ederse burda cm ler havada uçar ![]()
DEVAM cann95
10 dakika öncesi 10 dakikadır tüm hızıyla devam ediyor
Konuma bak be video geliyor
Arkadaşlar sürpriz geliyor
Uykuya dalarken denk gelen şeye bakın CAN
Sıcaklık artıyor. Benden bu kadar arkadaşlar. Elimden geldiğince heyecanımı ve bu senenin ilk kar yağışını sizlere göstermeye çalıştım. Yanlış laf ettiysem affola. İnşallah cumartesi pazar cm kapıştırırız. Hoşçakalın. ?️?