Castiello68 tarafından yazılan gönderiler
-
-
144H da bulunan AZOR üstümüze gelmek yerine yukarıya doğru yükselecek değil mi ?
-
seviniyoz da ne ab patlıyor ne yağış var ortada soğuğu kaptık ama yağış sıkıntı gfs yağış daha iyi
Denizler olması gerekenden daha sıcak. Bence bu soğuk havaya denizlerimiz sessiz kalmaz. Özellikle Karadeniz üretime geçer (DEK)
-
Sinan başkanım azorun daha kuvvetli ve dik yükselme ihtimali nedir ?
-
Neredeyse 400 saate yakın bir zaman var bence havaya girmek için erken. Hocalarımız zaten Ocak ikinci yarısı için umut dolu yorumlarda bulunmuşlardı. Hayırlısı ne ise ülkemiz için onun olması dileğiyle.. İyi günler
-
Paylaşım devam edecek mi ?
-
Arkadaşlar selamlar. Namık kemal üniversitesi Fizyoterapi öğrencisiyim. Kaldığım dairede 6 arkadaşız. 2 kişi covid 3 kişi temaslıyız bir kişi istanbulda karantinada... Sınıfım 60 kişilik ama dersler şuan 10 kişi ile işleniyor. Hocalar derslerini online yapma kararı alıyorlar. Bugün 5. günüm olduğu için test vermeye gideceğim. Malum Finaller geldi bu nedenle öğrenciler online eğitim istiyor deniliyor ama harbi alakası yok. Çektiğimiz rezilliği ve hastalığı bizler biliyoruz. BİR AN ÖNCE ONLİNE EĞİTİME GEÇİLMELİ
-
-24'ler tepemizde bakalım Avrupamı bizmi
Avrupa üzerinden bize gelse bile okey bence ya.. İnsanlar ocak ayını komple kapamıştı hatırlatalım.
-
-
Yine ötelenen bir sistem oldu. Yılbaşı sistemi oldu sana ocak ilk hafta sistemi.
-
GFS (168h)
Fark bariz. Azor çok baskı yiyor
-
Diğer çıktılarda bu kadar ağır baskıya maruz kalmıyordu.. Neler oluyor böyle.
-
Öncekinden daha fazla doğuya doğru kayabilir bu görüntüde azor baya darbe yedi
Hemen indirdiler darbeyi kafasına😅
-
Bakalım 144h sonrası azor güçlü bir şekilde baş kaldırabilecek mi ? Herkese iyi öğlenler diliyorum 💫🖤❄️
-
GFS 06Z 16/12/2021
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güzel senaryolar var ama ana çıktı çok sırıtmış, takibe devam.
Bu kadar rezalet, gerçekten bu kadar uzak bir ana çıktı ilk defa görüyorum ya...