Bölgemiz bu tarz sinoptikleri ocak ortası ile Şubat sonuna kadar sever, inşallah şubatta nasip olur böyle bir sistem ayrıca Zonguldağın kar rekorunu kırdığı sistem MGM ye göre.
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Acilenn bize 22 Ocak 2022 gibi bir sistem lazımm çok acil
2016 yılbaşı alalım bu kışı böyle taçlandırmak yakışır

-
5 yıl önce bugün..2021 sistemi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Paylaşmış olalım kurulu kuru söylemekle olmuyor tıp fakültesi 200 takım kozlu zonguldak erime ler başladı sabah daha iyiydi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Tıp fakültesi zonguldak kopuyor yerde 5 10 cm birikmiş yagıyor hala 200 takım civarı
-
Atmosferin kızıllıgı ve manzara da süper tam karcı havası
-
165 rakım Atatürk Anadolu Lisesi'nin oraya cıktık aşağıda beklentiler olmayınca. Yerler tamamen beyaz durumda ufak yukseklere çıkıldığında
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Semih Ö. Bugünün en kötü tarafı gece yağış gözükmüyor. Gece tam temp 850 de -11 giriş yapacaktı. Yağış olunca soğuk olmuyor soğuk olunca yağış prensibi hala devam ediyor maalesef inşallah gece güçlü dek oluşumu görürüz.
gfs yağış veriyor yinede geceye müthiş olmasa da
-
An itibariyle 0 dereceyiz şaka değil saat akşam 7 modellere göre düşüğüz 1-2 derece
-
Zonguldak merkez 130 rakım gol oldu
-
Bölgemiz oldukça sessiz geldi ama vakit geldi inşallah karabatak olacağız gibi inşallah.

-
Zonguldak lobisinden bir fert olarak kar kokusunu aldım kendimi burada buldum

-
Cümleten hayırlı geceler diliyorum bu mübarek gecede edilen ibadet duaları Allah kabul etsin inşallah.
-
Uzun aradan sonra Selamun Aleyküm.Cümleten hayırlı akşamlarımız, hayırlı günlerimiz olsun.
-
Bayadır yoktuk cümleten selamun aleyküm hayırlı geceler hayırlı forumlar herkese.