Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arkadaşlar ciddi bir şey yazıyorum evet hastayım sistemde sıkıntı yok İnşaALLAH
Kafamı zor kaldırıyorum fakat bir hafta sonra göğüs hastalıklarından randevu almam gerekiyor yani o yüzden ne fazla sevinecek halim nede üzülecek durumun yok .
Geçmiş olsun diyen ve tekrardan diyecek dostlarımıza teşekkür ederim şimdiden .
Abi geçmiş olsun bende aynı ateş balgamlı öksürük burun akıntısı bi salgın var şu sıralar bugün aile hekimine göründüm ilaç yazdı ama faydası olmadı hala geçer gibi oluyor geçmiyor yav domuz gribi influenza rsv korona üçlüsü ile grip bambaşka bir boyuta ulaştı 2022 yılında
-
En iyisi ECMWF yi beklemek
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Az kaldı bu görüntülere

-
Yaşayalım bi 1985 kışı bu sene inş başlangıc bu olsun
-
Az evvel amcamın ölüm haberini aldım ricam bi fatiha okumanız hüseyin tanrıkulu adına çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...
Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun hocam
-
Yeni emojimiz gelmiş hayırlı olsun 
-
Güzel çıktı hayırlı geceler herkese
-
Son saatler öyle cikti
-
Mart 19 sistemi gibi aynı vallahi bu geceki cikti
-
1961 den daha güçlü gözüküyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ??
-
GFS 1961 e benzer sinoptiği vermis model sonunda gelse tarihe tanıklık ederiz yine aynı tarihlere yakın
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.